Welkom bij a.s.r.

Wij gebruiken technieken in de site die niet worden ondersteund door jouw browser. Wij ondersteunen wel alle laatste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer.

Je lijfrente van a.s.r. komt vrij

Je hebt in een lijfrente een aanvulling op je pensioen of je inkomsten opgebouwd. Komt je lijfrente vrij? Dan moet je een keuze maken. Misschien wil je je kapitaal nog even vastzetten en langer door sparen. Of je lijfrentekapitaal omzetten in een periodieke uitkering of schenken aan een dierbare. Welke keuze het beste bij je past, hangt af van je persoonlijke situatie.

Maak je keuze met de lijfrente keuzeplanner

Met onze lijfrente keuzeplanner kun je zelf achterhalen welke mogelijkheden het beste passen bij jouw situatie. In de keuzeplanner kun je je gegevens en wensen invullen. Op basis hiervan én bijvoorbeeld voor jou relevante fiscale regels vergelijkt de lijfrente keuzeplanner bankspaar- en verzekeringsproducten voor je.

Het is belangrijk om je goed voor te laten lichten. Neem daarom altijd contact op met je adviseur als je overweegt om je lijfrenteverzekering aan te passen of te beëindigen. Hij onderzoekt samen met jou welke mogelijkheid het beste bij je persoonlijke situatie past. 

Extra informatie

Producten die passen bij jouw situatie

Je lijfrente van a.s.r. komt vrij