Actievoorwaarden

Download onderstaande voorwaarden in PDF-formaat.

 1. De actieperiode loopt van 13 januari 2022 tot en met 13 februari 2022.

 2. Deze actie wordt georganiseerd door ASR Vooruit B.V.

 3. ASR Vooruit B.V. is een 100% dochteronderneming van ASR Nederland N.V. ASR Vooruit B.V. (hierna te noemen: “wij”) is statutair gevestigd in Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 80993664.

 4. Om aan deze actie mee te kunnen doen, moet je een beleggingsrekening bij Doelgericht beleggen van ASR Vooruit B.V. openen of al hebben geopend.

 5. Wij verhogen eenmalig jouw inleg met € 70 beleggingstegoed in de vierde maand nadat je drie opeenvolgende maanden minimaal € 200 hebt ingelegd. Met het beleggingstegoed van € 70 dat je van ons krijgt, geef je ons opdracht om stuks aan te kopen in het door jouw gekozen mixfonds dat aan je beleggingsrekening is gekoppeld.

 6. Hoe kun je deelnemen aan deze actie?
  - Je opent uiterlijk 13 februari een beleggingsrekening van Doelgericht beleggen;
  - Wij accepteren jou als klant;
  - Je logt in op je Doelgericht beleggen account en vult daar het aanmeldformulier in;
  - Je stelt een periodieke inleg in van minimaal € 200 per maand, of je hebt dit al ingesteld. Als je al een periodieke
  inleg hebt van minder dan € 200, dan pas je deze aan.
  - De periodieke inleg moet uiterlijk 19 februari zijn ingesteld en minimaal drie opeenvolgende maanden doorlopen.
  - Ook moet je periodieke inleg daadwerkelijk zijn afgeschreven van je tegenrekening.

 7. Je hebt altijd de vrijheid om je beleggingen te verkopen van je beleggingsrekening. Je bent nooit verplicht om je beleggingen aan te houden. Een verkoopopdracht kan echter wel invloed hebben op je deelname aan deze actie. Als door een verkoopopdracht of stornering je periodieke inleg onder de € 200 per maand uitkomt, binnen de drie
  opeenvolgende maanden na het instellen van de periodieke inleg, dan neem je niet deel aan de actie.|

 8. Je kunt één keer per persoon meedoen aan deze actie. Ook als er meerdere rekeningen zijn die aan deze actievoorwaarden voldoen, krijg je het beleggingstegoed van € 70 op één beleggingsrekening. Je krijgt het beleggingstegoed op de rekening die jij opgeeft in het aanmeldformulier.

 9. Het beleggingstegoed van € 70 wordt niet door ons in contanten uitbetaald of overgemaakt op de gekoppelde bankrekening.

 10. Beëindig je je beleggingsrekening vóórdat je beleggingsopdracht van € 70 is uitgevoerd? Dan heb je geen recht op deze vergoeding.

 11. Voldoe je niet aan deze actievoorwaarden en/of er is sprake van misbruik of misleiding dan kom je niet in aanmerking voor het beleggingstegoed van € 70.

 12. Een eventuele koersstijging of -daling van je beleggingen heeft geen invloed op jouw deelname aan de actie.

 13. Aan het meedoen aan deze actie zijn geen kosten verbonden. Er zijn wel kosten verbonden voor de aankoop van beleggingen en het beheer van je beleggingen. Deze kosten worden onttrokken aan de € 70. Lees alles over de kosten van Doelgericht beleggen.

 14. Deze actievoorwaarden gelden voor de ‘€ 70 actie Doelgericht beleggen’ van ASR Vooruit B.V. Als je meedoet, zijn deze voorwaarden voor jou van toepassing. Voor het openen van een beleggingsrekening Doelgericht beleggen zijn de gebruikelijke voorwaarden van toepassing. Wil je deze voorwaarden inzien? Kijk bij asr.nl/doelgericht-beleggen onderaan de pagina bij ‘Extra info & downloads’.

 15. Wij behouden ons het recht voor om deze actie (en de bijbehorende voorwaarden) zonder opgaaf van reden tussentijds te wijzigen en/of te verlengen of voortijdig te beëindigen.

 16. Deze actie hebben wij met zorg opgezet. Heb je toch een klacht? Laat het ons dan weten door een klachtenformulier in te vullen. Je krijgt een bevestiging van ontvangst van je klacht en introductie van je contactpersoon binnen 3 werkdagen. Binnen 10 werkdagen krijg je een inhoudelijke reactie.

 17. Wanneer je bij ons klant wordt, vragen wij om jouw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring lees je voor welke doeleinden wij deze gegevens gebruiken.

 18. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.

Terug naar de pagina met informatie over de actie