Home Blogs van a.s.r. Als je in de wirwar van polissen de weg kwijt raakt

Als je in de wirwar van polissen de weg kwijt raakt

26 maart 2018

“Ben jij dubbel verzekerd?”, vroegen we aan een paar mensen op straat. En natuurlijk antwoordt iedereen “Nee hoor!”, want wie ziet er nu per ongeluk een tweede inboedelverzekering over het hoofd? Dat komt wel eens voor, maar veel vaker heb je het echt niet door. Heb jij bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering met verkeersdekking en een autoverzekering met rechtsbijstandsdekking? Dan ligt ‘dubbel verzekerd zijn’ op de loer. Omdat we niemand gunnen in die wirwar van polissen de weg kwijt te raken, bieden wij verzekeringen via adviseurs aan. Maar er zijn meer redenen waarom wij geloven in de kracht van adviseurs.

Persoonlijk contact

Bij a.s.r. geloven we in de kracht van de onafhankelijke verzekeringsadviseur. Want een adviseur die jou persoonlijk spreekt, die jou vragen stelt en ziet hoe jij reageert, kan veel beter inschatten waar jij behoefte aan hebt. Juist omdat hij jou goed kent en goed naar jouw persoonlijke situatie kijkt. Hij kijkt naar het hele financiële plaatje. En natuurlijk heeft hij veel verstand van verzekeringen en weet hij welke verzekering en welke verzekeraar het beste bij jouw situatie past. Dat vinden wij belangrijk, ook als dat betekent dat je niet voor a.s.r. kiest. Want als jij het belangrijk vindt dat jouw premie duurzaam wordt belegd en per sé niet in wapenhandel, tabak of kinderarbeid, dan komt je adviseur met een ander advies dan wanneer je een specifieke dekking op je autoverzekering nodig hebt.

Het grootste gemak

Je wilt iemand die je wegwijs maakt als je in de wirwar van polissen de weg kwijt raakt. Maar de hulp van een onafhankelijke adviseur beperkt zich niet tot het wegwijs maken. Hij helpt je bij het afsluiten van de verzekeringen en ook nadat je een verzekering of een ander product hebt afgesloten, kun je bij hem terecht. Naast verzekeringen kun je in veel gevallen ook voor het afsluiten van een hypotheek bij hem aankloppen. En heb je schade opgelopen dan helpt hij je bij de afhandeling daarvan.

Verwachtingen Sticks

In 2016 rapte Sticks namens Nederlanders wat hij verwacht van een verzekeraar. We werken er dagelijks aan om gehoor te geven aan deze rap. Vorig jaar lieten we zien dat we duidelijke keuzes maken in ons duurzame investeringsbeleid en ook in 2018 leveren we bewijs dat we elke dag hard werken om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van Sticks.

Het andere bewijs
Christel van Capelleveen

Meer verhalen over Het andere bewijs