Home Blogs van a.s.r. De Amersfoortse wordt a.s.r.

De Amersfoortse wordt a.s.r.

05 april 2021

De Amersfoortse en a.s.r zaten al lang in hetzelfde team en dat kun je nu ook duidelijk zien. Want vanaf nu dragen we allemaal hetzelfde shirt. De Amersfoortse wordt a.s.r. Voortaan kun je voor de arbeidsongeschiktheids-, inkomens- en zorgverzekeringen van De Amersfoortse terecht bij a.s.r. 

De Amersfoortse wordt a.s.r.

Voortaan kun je voor de arbeidsongeschiktheids-, inkomens- en zorg- verzekeringen van De Amersfoortse terecht bij a.s.r.

Bekijk wat we voor jou kunnen doen
De beste zorg

Al bijna een eeuw staat De Amersfoortse voor de beste zorg, waarbij vernieuwing een belangrijke rol speelt. Zo ontstond de voorloper van De Amersfoortse doordat ondernemer Cornelis van der Vlies in 1938 een nieuwe vooruitstrevende zorgverzekeringsmaatschappij oprichtte. Hij geloofde in de best mogelijke zorg voor zijn verzekerden, met meer zekerheden dan bij alle andere maatschappijen. De naam van deze organisatie was P.Z.V. Het Wit-Blauwe Kruis. Een naam die begin jaren zestig veranderde in De Amersfoortse, verwijzend naar de plaats van waaruit de verzekeraar al die jaren opereerde.

Dé inkomensverzekeraar voor ondernemers

Vernieuwend was het ook toen de maatschappij in 1963 als eerste verzekeraar met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers kwam. En enkele jaren geleden kwam het nog met een nieuwe innovatie, namelijk de Doorgaan­verzekering, een zorgverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering in één. Al vele jaren helpt De Amersfoortse ondernemers, zzp’ers  en werkgevers met hulp, ondersteuning en begeleiding om zowel op mentaal, fysiek als financieel gebied door te gaan met ondernemen. 

Lees ook: De arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandig ondernemers

Dezelfde betrouwbare partner

Sinds 1997 maakt De Amersfoortse onderdeel uit van a.s.r. en werken we als één team. En dat verandert niet. Door de kracht van onze merken te bundelen kunnen we als één partij naar buiten treden. We profiteren daarmee van een aantal samenwerkingsvoordelen en dat past uitstekend bij a.s.r. als duurzame verzekeraar. a.s.r. blijft met dezelfde medewerkers en dezelfde verzekeringen dezelfde betrouwbare partner op het gebied van zorg en inkomen. Klanten kunnen blijven rekenen op de kennis en deskundigheid van dezelfde medewerkers. 

We horen al jaren bij hetzelfde team, werken in hetzelfde pand en drinken dezelfde koffie. En vanaf nu dragen we ook allemaal hetzelfde shirt. De Amersfoortse wordt a.s.r.

Lees ook: Verzuimverzekeringen voor MKB'ers

Christel van Capelleveen

Meer verhalen over Ondernemen