Home Blogs van a.s.r. Feyenoord: kampioenen van de toekomst

Feyenoord: kampioenen van de toekomst

15 mei 2017

Van voetballen hebben we de ballen verstand, maar van goede dekking weten we alles. En die was bij Feyenoord dit jaar prima op orde. Niet zo gek natuurlijk, want met oud-verdediger Giovanni van Bronckhorst aan het roer, stond de defensie als een huis. Als maatschappelijk partner van de club op Zuid feliciteren we Feyenoord van harte met het kampioenschap.

Feyenoord en a.s.r. gaan ver terug. We steunen de club al 25 jaar, waarvan 22 jaar als hoofdsponsor. Toen Feyenoord in het seizoen 1998/1999 de vorige keer de kampioensschaal omhoog hield, prijkte onze naam op de shirts van Feyenoord-iconen Ulli van Gobbel en Paul Bosvelt. En ook toen Robin van Persie en Pierre van Hooijdonck in 2002 de UEFA Cup wonnen ten koste van Dortmund, stonden wij in de basis.

Kampioenen van de toekomst

Sinds die zinderende finale in 2002 zijn we nooit weggeweest in de Kuip. In goede en in mindere tijden. En ook dit kampioensjaar waren we erbij. Iets minder op de voorgrond omdat we dat beter bij ons vonden passen. Als maatschappelijk partner van ‘Feyenoord in de Samenleving’ organiseren we activiteiten gericht op het bevorderen van sportparticipatie, gezondheid, talentontwikkeling en sociale cohesie. Zo dragen we samen een steentje bij aan de kampioenen van de toekomst. Op het veld, maar ook erbuiten.

Een volle Coolsingel: cool

Feyenoord heeft een topprestatie geleverd door voor het eerst in 18 jaar weer kampioen van de Eredivisie te worden. Eindelijk weer een kampioensfeest op de Coolsingel.

Gefeliciteerd Brad Jones, Kenneth Vermeer, Justin Bijlow, Pär Hansson, Rick Karsdorp, Sven van Beek, Terence Kongolo, Jan-Arie van der Heijden, Lucas Woudenberg, Miquel Nelom, Bart Nieuwkoop, Wessel Dammers, Eric Botthegin, Marko Vejinovic, Karim El Ahmadi, Tonny Vilenha, Renato Tapia, Simon Gustafson, Jens Toornstra, Emil Hansson, Gustavo Hamer, Mo El Hankouri, Michiel Kramer, Steven Berghuis, Bilal Basaçikoglu, Eljero Elia, Nicolai Jørgensen, Dirk Kuyt, Giovanni van Bronckhorst en iedereen van de staf. Op naar de Champions League.

a.s.r.

Meer verhalen over a.s.r.