Home Blogs van a.s.r. Investeren in de winnaars van de toekomst

Investeren in de winnaars van de toekomst

24 augustus 2017

‘Enjoy & do good’ luidt de slogan van het platform De Betere Wereld. Het brengt nieuws en trends over een gezonde en duurzame leefstijl. Ook geven ze de gratis krant De Betere Wereld uit. Een vaste rubriek hierin is De Groene Stoel, waarin iemand plaats neemt die zich via zijn missie, organisatie, merk of event inzet voor een betere wereld. In het augustus/september nummer licht Jack Julicher, onze directeur Beleggingen, toe hoe a.s.r duurzaam investeert en dat financieel én maatschappelijk rendement prima samen gaan.

Duurzaam investeren

Jack krijgt in het interview een aantal vragen over ons investeringsbeleid voorgelegd. Hij legt uit waarom verzekeraars überhaupt premiegeld investeren, hoe a.s.r. als beursgenoteerd bedrijf de principes van duurzaam beleggen hoog kan houden en of duurzaam investeren wel rendabel is. “We zien dat bedrijven en landen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan op langere termijn beter gepositioneerd en minder risicovol zijn, zodat deze een hoger en duurzamer rendement zullen behalen. We willen investeren in de winnaars van de toekomst.”

Verder lezen

Ook in deze uitgave staat een artikel over de Eerlijke Verzekeringswijzer. Dit onderdeel van de Eerlijke Geldwijzer vergelijkt het beleid én de investeringspraktijk van de 10 grootste verzekeraars van Nederland met elkaar. a.s.r. staat al vier jaar op nummer 1. Je vindt de gratis uitgave De Betere Wereld oa bij Ekoplaza, Spar, Dio, Natuurwinkel en Wereldwinkel. Kijk voor meer adressen op de website of lees De Betere Wereld krant online.

Het andere bewijs
Christel van Capelleveen

Meer verhalen over Het andere bewijs