Home Blogs van a.s.r. a.s.r.: nu ook voor al je inkomensverzekeringen

a.s.r.: nu ook voor al je inkomensverzekeringen

12 april 2021

We horen al jaren bij hetzelfde team, werken in hetzelfde pand en drinken dezelfde koffie. En vanaf nu dragen we ook hetzelfde shirt. Op 19 april hebben we afscheid genomen van het merk De Amersfoortse en gaan we verder onder de naam a.s.r. Voortaan kun je ook voor je inkomens- en zorgverzekeringen terecht bij a.s.r. Wel zo makkelijk! 

De Amersfoortse wordt a.s.r.

Voortaan kun je voor de arbeidsongeschiktheids-, inkomens- en zorg- verzekeringen van De Amersfoortse terecht bij a.s.r.

Bekijk wat wij voor jou kunnen doen
Aandacht voor duurzame inzetbaarheid

Bij onze inkomensverzekeringen gaan we verder dan het bieden van alleen een verzekering. Wij denken graag met onze klanten mee over duurzame inzetbaarheid en de continuïteit van hun bedrijf. Hoe kun je als werkgever ervoor zorgen dat je je medewerkers langer en gezonder aan het werk houdt? Je kunt daarbij rekenen op onze ondersteuning bij curatie (behandeling van ziekte/arbeidsongeschiktheid), preventie (het voorkomen van arbeidsongeschiktheid) en amplitie (verbeteren van het welzijn van medewerkers).

Dicht bij de klant

Met een eigen re-integratie-afdeling met ervaren casemanagers en arbeidsdeskundigen staan we dicht bij de klant. Zo proberen we op een zo vroeg mogelijk moment het gesprek met de klant aan te gaan. Ook hierbij zijn onze activiteiten gericht op het helpen van werkgevers om arbeidsongeschiktheid bij hun werknemers te voorkomen en het welzijn van de medewerkers te bevorderen. Dit kan zijn in het helpen bij het maken van zijn verzuimbeleid, het starten van een werkplekonderzoek of het monitoren van verzuim. En als een medewerker toch uitvalt, staat ons re-integratieteam voor u klaar om u te helpen bij de re-integratie van deze medewerker.

Verzuim- en WIA-verzekeringen in een notendop

De meest voorkomende inkomensverzekeringen voor werkgevers zijn de verzuimverzekering en de WIA-verzekeringen. Een korte uitleg: met een verzuimverzekering verzeker je de kosten van loondoorbetaling bij ziekte in de eerste 2 ziektejaren. Is je medewerker na 2 jaar nog niet (volledig) aan het werk en ontvangt hij of zij een WIA-uitkering? Met onze WIA-verzekeringen regel je voor je medewerkers een aanvulling op deze WIA-uitkering.

Meer weten? Bekijk de informatie over onze verzuim- en WIA-verzekeringen en onze dienstverlening.

Karin Pel