Pech onderweg naar Spanje

21 juni 2018
De vakantie staat voor de deur. Tijd om je voor te bereiden op de zomervakantie. Ga je met de auto Europa in? Controleer dan van tevoren of je verzekerd bent voor pech onderweg in het buitenland, want pech onderweg is altijd vervelend.

Een lekke band, lege accu of verkeerde brandstof?

Wat kan er eigenlijk allemaal gebeuren als je op vakantie gaat met de auto? Denk aan een lekke band, een lege accu of je stopt in het buitenland per ongeluk de verkeerde brandstof in je auto. Bij deze situatie is het verstandig om te controleren of jouw pechhulpverzekering dit wel dekt. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat 45% van pechhulpverzekeringen geen dekking biedt bij een lekke band, slechts de helft van de verzekeraars biedt dekking bij een lege accu en ongeveer twee derde biedt dekking bij verkeerd tanken. Met onze pechhulpdekking ben je voor al deze gebeurtenissen in ieder geval wel verzekerd. Deze dekking kan je bijsluiten op je auto-, motor- of kampeerautoverzekering.

Pechhulpdekking

Dus wil jij zorgeloos op vakantie gaan? Bekijk dan eens onze Pechhulpdekking. Wij staan 24 uur per, 7 dagen per week voor jou klaar in je woonplaats, in Nederland én in Europa. Andere voordelen:
  • 5 dagen vervangend vervoer in Nederland of tot het einde van je vakantie in Europa
  • Kenteken gebonden: de pechhulpdekking geldt ook als anderen in jouw auto rijden
  • Pechhulp ter plekke, wij repareren langs de weg wanneer dat mogelijk is

Meer weten?

Neem dan contact op met je adviseur voor een persoonlijk advies dat precies aansluit bij wat jij nodig hebt.
Verzekeren
Fleur Gorissen-de Paauw

Meer verhalen over Verzekeren