Wij helpen Het Andere Land

14 juni 2018

Vandaag start het WK voetbal en, jammer maar helaas, Nederland is niet van de partij. We leven natuurlijk mee met alle Oranjefans die dit heel erg vinden. Daarom helpen wij met het kiezen van een nieuwe favoriet. Want het toernooi is toch echt leuker als je een land hebt om voor te juichen. Wat ons betreft is IJsland Het Andere Land!

Waarom IJsland?

IJsland doet dit jaar voor het eerst mee aan het WK en is ook nog eens het kleinste deelnemende land ooit! Het totaal aantal inwoners ligt rond de 350.000, bijna evenveel als in de stad Utrecht, waar ons hoofdkantoor staat. Wij denken dat IJsland wel wat extra supporters kan gebruiken. In navolging van de sportieve evenementen De Andere Spelen en De Andere Tour, steunen wij Het Andere Land en roepen alle Nederlanders op ook IJsland te steunen.

Vikingklap

Je vraagt je vast af hoe we IJsland dan gaan steunen. Nou, herinner je je de Vikingklap nog die het IJslandse voetbalteam deed toen ze wonnen van Engeland tijdens het EK in 2016? Die deden wij ook. En we roepen alle Nederlanders op om die Vikingklap ook te doen en zo aan IJsland te laten zien dat we achter ze staan. 

Doe mee!

Mee doen is heel eenvoudig. Doe zelf de Vikingklap (uiteraard met bijhorende Vikingkreet Húh!) met je vrienden, familie of voetbalteam en deel je filmpje op social media en tag ons en vul aan met hashtags #supportteamiceland. Je kunt meedoen zolang het IJslandse team in het WK zit. De drie leukste Vikingklap-filmpjes winnen elk 4 tickets voor een wedstrijd van Oranje in de aanloop naar het EK. Want Nederland doet nu niet mee, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat ze over 2 jaar wel op het EK staan! Zeker met jouw support!

Húh!

a.s.r.
Christel van Capelleveen

Meer verhalen over a.s.r.