Welkom bij a.s.r.

Wij gebruiken technieken in de site die niet worden ondersteund door jouw browser. Wij ondersteunen wel alle laatste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer.

Home Doorgaan.nl

Doorgaan.nl

Met Doorgaan.nl biedt De Amersfoortse ondernemers een platform om hun ideeën via crowdfunding te financieren. Zo steunt De Amersfoortse ondernemers en roept zij andere investeerders in Nederland op om dat ook te doen.

Heb je als ondernemer een goed idee? Dan bieden wij jou een podium via Doorgaan.nl. Wij helpen je soms mee door samen met jou een campagne te ontwikkelen. Via liken en sharen wint je idee snel aan populariteit. Het unieke aan doorgaan.nl is dat De Amersfoortse meefinanciert op basis van die likes en shares. Inmiddels hebben we al tientallen projecten succesvol gefinancierd.

Op het platform is niet alleen ruimte voor start ups. Juist bestaande ondernemingen met nieuwe ideeën willen we aanmoedigen om mee te doen. Wij investeren ook in de vorm van een lening aan de ondernemer. Dit is een aflossingsvrije lening met een onbepaalde looptijd tegen een ondernemersvriendelijk tarief.

Waarom Doorgaan.nl?

Als De Amersfoortse, de ondernemersverzekeraar van a.s.r., gaan wij terug naar de kern van verzekeren: mensen helpen door te doen. Zo willen we een nuttige rol in de maatschappij spelen. Daarom geven wij, daar waar het kan, mooie initiatieven een steuntje in de rug. Of ontwikkelen we zelf projecten om organisaties of groepen mensen te helpen. Wij geloven dat goede ideeën altijd een kans moeten krijgen. En omdat ondernemers ‘doorgaan waar anderen stoppen’, doen wij dat met Doorgaan.nl ook.

Doorgaan.nl