Welkom bij a.s.r.

Wij gebruiken technieken in de site die niet worden ondersteund door jouw browser. Wij ondersteunen wel alle laatste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer.

Home Het andere bewijs

Het andere bewijs

De campagne ‘het andere bewijs’ is een vervolg op ‘het andere verhaal’ waarin we samen met Sticks lieten zien dat we begrijpen wat er leeft in Nederland. Sticks gaat nu nog een stapje verder en legt samen met 3 deskundigen uit waarom het voor een verzekeraar belangrijk is om niet te investeren in zaken waar niemand achter kan staan.

Sticks vertelt samen met Katja Schuurman, Eddy van Wessel en Wanda de Kanter dat hij niet wil dat zijn premiegeld wordt geïnvesteerd in kinderarbeid, wapenhandel en de tabaksindustrie. Katja maakt zich sterk voor duurzame producten, gefabriceerd zonder kinderhanden. Eddy, oorlogsfotograaf, bezoekt al vijfentwintig jaar alle brandhaarden in de wereld en vertelt welke desastreuze gevolgen de wapenhandel heeft. Wanda, longarts, vertelt over wat ze dagelijks in haar spreekkamer ziet en over de gevolgen van roken wereldwijd.

We laten met deze campagne zien dat we duidelijke keuzes maken in onze investeringen. Wij investeren geen premiegeld in kinderarbeid, wapenhandel en de tabaksindustrie. Op die terreinen zijn we al die verzekeraar waar je graag verzekerd bent.