Energie besparen

Door energie te besparen verlaag je jouw energierekening. Dat is goed voor je portemonnee én voor het klimaat. Je verhoogt ook gelijk het comfort in huis. Je energieverbruik verlagen kan door het aanbrengen van isolatie, tochtwering, met slimme en zuinige apparaten en door gewoontes aan te passen. Wat kun je precies doen, wat kost het of hoeveel bespaar je? Wij zochten het voor je uit. 

Isoleer je huis met dit stappenplan
Doe de PlusJeHuis adviesscan

a.s.r. en Essent werken samen om huishoudens in Nederland te helpen met verduurzamen. Energiebesparende maatregelen zorgen voor een lagere energierekening én meer comfort in huis. Als klant van a.s.r. krijgt u bij Essent de volgende voordelen:
- Gratis energieadvies op maat
- Persoonlijk contact met een energieadviseur wanneer u dat wilt
- Van A tot Z bij één partij, van advies tot en met installatie

Doe gratis de PlusJeHuis adviesscan van Essent
Energiebesparen met PorteRenee

Renée werkt samen met a.s.r., omdat zij duurzaamheid belangrijk vindt: 'Samen met a.s.r. wil ik mensen helpen om hun huis te verduurzamen. Zo kunnen zij geld en energie besparen en tegelijk bijdragen aan het klimaat.'

Lees alle tips van Portrenee over energie besparen
Besparen op je energie: hoeveel scheelt het echt?

Door je woning te isoleren houd je de kou buiten in de winter en de hitte buiten in de zomer. Lees in het blog op welke 4 plaatsen je je huis kunt isoleren.

Meer tips om energie te besparen