Nederlands | Engels

Over a.s.r.

 

​Bij a.s.r. geloven wij dat er voor een verzekeraar een nuttige rol is weggelegd in de Nederlandse samenleving. Dat begint bij het helpen van mensen. Dat kan zijn in geval van schade, maar ook als je een duwtje in de rug nodig hebt.

Daarom geven wij, daar waar het kan, mooie initiatieven een steuntje in de rug of ontwikkelen we zelf projecten om (groepen) mensen te helpen. Zo hebben wij de Diergaarde Blijdorp geholpen met Olli en ze het Feyenoord podium gegeven. En helpen we kinderen met de Andere Spelen om meer in beweging te komen en onbekende sporten een podium te geven.

 

ASR Nederland N.V.

a.s.r. is een van de merken van ASR Nederland N.V. Wil je meer bedrijfsinformatie over a.s.r. of over de andere merken van ASR Nederland N.V.?


Wil je meer informatie over werken bij a.s.r?

 

About a.s.r.

a.s.r. is one of the brands of ASR Nederland N.V. If you want more information about a.s.r. or the other brands of ASR Nederland N.V., please visit our corporate website: asrnl.com​​​​​​​​

​a.s.r. scoort goed als duurzame verzekeraar

De Eerlijke Geldwijzer vergelijkt verzekeraars op hun investeringsbeleid, voor belangrijke onderwerpen als klimaat, natuur, mensenrechten, wapens, arbeidsrechten en dierenwelzijn.
Bekijk de vergelijking van de Eerlijke Geldwijzer