Welkom bij a.s.r.

Wij gebruiken technieken in de site die niet worden ondersteund door jouw browser. Wij ondersteunen wel alle laatste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer.

De Eendragt is nu a.s.r.

Van harte welkom bij a.s.r. De Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. De Eendragt is vorig jaar overgenomen door a.s.r. Dit betekent dat je pensioen nu is ondergebracht bij a.s.r.

Waarom De Eendragt is overgenomen door a.s.r.

De afgelopen jaren stond de financiële positie van De Eendragt onder druk. Met de overname door a.s.r. is nu zeker dat aan alle pensioenverplichtingen kan worden voldaan.

Wat betekent dit concreet

Je pensioen wordt opgenomen in de administratie van a.s.r. Zodra dit gebeurd is ontvang je hierover een brief.

Nog geen brief ontvangen?

Zodra je pensioen is omgezet, sturen wij je een brief. Als je nog geen brief hebt ontvangen, dan is je pensioen nog niet opgenomen in de administratie van a.s.r. Het kan tot eind 2017 duren voordat je een brief ontvangt. Tot die tijd krijg je je pensioen en de informatie daarover nog van De Eendragt. Dit heeft geen gevolgen voor je pensioen.

Meerdere polissen

Heb je meerdere polissen bij De Eendragt, dan ontvang je voor elke polis een aparte brief. Niet alle polissen worden tegelijkertijd opgenomen in de administratie van a.s.r. Het kan dus soms even duren voor je voor elke polis een brief hebt ontvangen.

Uitbetaling van je pensioen

Je ontvangt je pensioen van a.s.r. uiterlijk de 25e van de maand. Houd hier rekening mee bij je automatische betalingen.

Heb je vragen

We vinden het belangrijk dat je goed en volledig geïnformeerd bent. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer (030) 257 42 66 (keuze 2), of stuur een e-mail .

De Eendragt wordt a.s.r.