Home producten Sparen en beleggen Onze beleggingsdienstverlening stopt

Onze beleggingsdienstverlening stopt

Je hebt van ons een brief en/of e-mail ontvangen waarin is aangegeven dat a.s.r. bank heeft besloten om te stoppen met het verlenen van beleggingsdiensten. Op deze pagina vind je meer informatie over wat dit voor jou betekent en waarom dit besluit is genomen. 

Wat betekent dit voor jou?

Met het stoppen van onze dienstverlening, zal je rekening worden beëindigd. Wij houden hierbij rekening met een opzegtermijn van minimaal 1 kwartaal. Vanaf 15 april 2020 is het niet langer mogelijk om je rekening bij a.s.r. bank aan te houden. 

Waarom stopt a.s.r. bank met het aanbieden van beleggingsdiensten?

De bancaire activiteiten van a.s.r. worden niet langer als kernactiviteit van a.s.r. gezien. Het beëindigen van de beleggingsdiensten van a.s.r. bank is een belangrijk onderdeel in het afbouwen van de bancaire activiteiten.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij begrijpen dat het opzeggen van onze dienstverlening betekent dat je opnieuw moet kiezen wat je wil doen met je vermogen. Om je daarbij te helpen ontvang je van ons volgende week meer informatie. Daarin staat hoe je na stopzetting van onze dienstverlening ergens anders eenvoudig verder kunt beleggen en welke andere mogelijkheden er zijn.

8 januari Je hebt een brief ontvangen waarin de beleggingsdienstverlening wordt opgezegd
Rond 15 januari  Je ontvangt aanvullende informatie over hoe je de dienstverlening ergens anders kunt voortzetten en welke andere mogelijkheden er zijn
 

Contact

Hieronder vind je meer informatie over het beëindigen van onze beleggingsdienstverlening. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op (030) 278 278 2. Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp op (06) 238 895 39 of stuur ons een e-mail asrbank@asr.nl.

Mag de rekening zomaar worden beëindigd?

  • Mijn beleggingsrekening toon

  • Mijn rekening is verpand aan mijn hypotheek toon

  • Ik bouw een aanvullend pensioen op  toon