Welkom bij a.s.r.

Wij gebruiken technieken in de site die niet worden ondersteund door jouw browser. Wij ondersteunen wel alle laatste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer.

Vermogen garant van a.s.r.

Met Vermogen garant bouw je een kapitaal op door te beleggen. Het risico is beperkt omdat we een minimale opbrengst garanderen op de einddatum. Vanaf oktober 2015 heet dit beleggingsproduct ‘beleggingsverzekering’. Je kunt dit product niet meer afsluiten, wijzigen kan uiteraard wel.

 • Garantiebedrag op einddatum
 • Raadpleeg voor wijzigingen je adviseur
 • Let op: je kunt dit product niet meer afsluiten

 

Alles over dit product

Wijziging doorgeven

Is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Bekijk samen met je adviseur of het verstandig is om je verzekering tussentijds aan te passen.

Inzicht in je vermogensopbouw

Wil je direct inzicht in je verzekering, je gegevens en de waarde van je beleggingen? Kijk op je persoonlijk a.s.r. pagina.

Vogelzang Verzekeringen Hypotheken

Laat je adviseren door een onafhankelijk adviseur

Wil je weten of een wijziging in jouw situatie verstandig is? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur. Hij kan jou op maat advies geven. En een fijne bijkomstigheid: je adviseur neemt ook alle administratieve zaken uit handen. Wel zo prettig.

Alles over vermogen garant
 • Hoe werkt het?

  Zo werkt vermogen garant van a.s.r.

  • Je betaalt een bedrag per maand, kwartaal, halfjaar of jaar, of je hebt in één keer een bedrag betaald. Een combinatie is ook mogelijk.
  • Het geld dat je inlegt, beleggen wij voor een deel in een beleggingspool: de ASR Expert Pool, een combinatie van de ASR Euro Aandelen Pool en de ASR Geldmarkt Pool. Via onze fondsentool zie je waar de beleggingsfondsen precies in beleggen.
  • Door het garantiebedrag dat vooraf is bepaald, weet je precies wat je minimaal ontvangt op de einddatum.
  • Vooraf heb je gekozen of we 0% of 90% van de waarde van de verzekering uitkeren aan je nabestaanden als je komt te overlijden.

 • Eerder stoppen

  Als je je periodieke inleg of je verzekering tussentijds wilt stopzetten

  Je kunt altijd stoppen met het betalen van je periodieke inleg. Wij noemen dit je verzekering premievrij maken. De opgebouwde waarde in je verzekering blijft gewoon op dezelfde manier belegd. Let op: dit heeft wel gevolgen voor je garantiebedrag. Laat je daarom vooraf goed informeren.

  Onder voorwaarden kun je ook de hele verzekering stopzetten. Dit heet afkopen. Hiervoor betaal je ons eenmalig € 100. Je kunt bij ons altijd om de afkoopwaarde van je verzekering vragen. Afkopen is niet altijd verstandig. Bespreek dit daarom met je adviseur.

 • Belastingen

  Je vermogen garant en de Belastingdienst

  Of je belasting betaalt, hangt af van een aantal factoren. Wil je meer weten over de belastingen die je moet betalen voor je vermogen garant? Neem dan contact met op met je adviseur of bel ons op (030) 278 10 00.

 • Je hypotheek

  Je vermogen garant en je hypotheek

  Heb je gekozen voor een vermogen garant eigen huis? Dan los je met de opbrengst van je verzekering je hypotheek af. Hierdoor profiteer je van belastingvoordeel.

  Wil je de hypotheek met vermogen garant eerder opzeggen? Dan moet je hiervoor toestemming krijgen van je hypotheekverstrekker. Vaak heeft eerder opzeggen nadelige fiscale gevolgen. Vraag aan je hypotheekadviseur wat in jouw geval de beste oplossing is.

 • Veranderingen doorgeven

  Als er iets verandert in je persoonlijke situatie

 • Waarom a.s.r.

  Waarom steeds meer mensen kiezen voor a.s.r.

  Bij a.s.r. beleggen we alleen in duurzame fondsen, investeren we niet in wapenhandel en behalve onze buitendienstmedewerkers krijgt niemand meer een bonus. Ook bij onze huisvesting en producten nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo willen we Nederland verzekeren van een goede toekomst.

  Meer over a.s.r.

 • Extra info & downloads

  Informatie bij onze vermogen garant

Ook interessant

Producten die misschien ook bij jouw situatie passen: