Doneer € 5 euro aan Stichting Lymph&Co

Kom in beweging voor een ander en doneer jouw beloning aan een goed doel. Op dit moment gaat jouw beloning van € 5 naar Lymph&Co. Want ongeveer 1 op de 50 mensen krijgt ooit de diagnose lymfklierkanker. Het is een veel voorkomende kankersoort bij kinderen en jongvolwassenen. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij.

Zo doneer je

  • Kies binnen 14 dagen voor de optie ‘Donatie’ in de app 
  • Doneer jouw weekbeloning van € 5 aan Lymph&Co 
  • We tellen alle donaties bij elkaar op. Het bedrag doneren we in 1 keer aan Lymph&Co

Help met a.s.r. Vitality ook anderen

Met a.s.r. Vitality werk je aan jouw gezondheid. En doneer je jouw weekbeloning aan Lymph&Co? Dan help je ook anderen met hun gezondheid. Want voor lymfklierkanker zijn er nog onvoldoende effectieve behandelingsmogelijkheden. Daarom overlijden in Nederland jaarlijks nog altijd meer dan 1.000 patiënten door deze ziekte.

Lymfklierkanker is een enorme puzzel

Wetenschappers, betrokken bij het onderzoek, moeten letterlijk een enorme puzzel oplossen. Daar gaat enorm veel kostbare tijd aan op. Want pas als deze puzzel is opgelost, kunnen wetenschappers een effectief vaccin tegen lymfklierkanker ontwikkelen. Door die ingewikkelde puzzel laat een doorbraak waarschijnlijk nog tientallen jaren op zich wachten.

Je donatie helpt een game te ontwikkelen

Tijd is de bottleneck bij het vinden van een oplossing voor lymfklierkanker. Lymph&Co zet alle donaties van a.s.r. Vitality in voor de ontwikkeling van een online game. Zo betrekken ze gewone mensen bij het oplossen van de enorme puzzel. 

Met de game hopen wetenschappers de onderzoekstijd terug te brengen tot een paar jaar. De game leidt deelnemers op in het interpreteren van onderzoeksdata. Vervolgens spotten deelnemers afwijkingen in de onderzoeksdata. De game is nog niet af, er is al wel een prototype. Hierin laat Lymph&Co zien wat er in de toekomst mogelijk is. Voor nu, speel je level 1 tot en met 17 en kun je experimenteren met één volledige RNA streng (wel 102 puzzels!!!). Je krijgt dus een eerste glimp van het spel te zien. 

De komende maanden staan in het teken van het vastleggen en verwerken van de speeldata. Dat betekent dat Lymph&Co alle speelsessies wil opslaan. Als heel veel mensen puzzelen, krijgen ze heel veel data binnen. Deze data willen ze op eenvoudige wijze kunnen tonen aan de onderzoekers. Dit en nog andere zaken kost nog aardig wat werk. Dankzij a.s.r. Vitality en jouw donatie gaat dit zeker lukken.

Nieuwsgierig geworden?

Kan je niet wacht tot de uiteindelijke launch? Installeer dan het eerste prototype via onderstaande links:

Voor Android:

  • Ga naar Google Play
  • Meld je aan als tester
  • Installeer de game

Voor Apple:

Blijf op de hoogte

Is de game klaar? Dan krijg je als deelnemer van a.s.r. Vitality een uitnodiging om het spel te spelen. 

Vragen?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook contact met ons opnemen.

WhatsApp