Voel je fitter, energieker en blijf volop in beweging!

Wist je dat je met jouw verzekering van De Amersfoortse mee kunt doen met het beweegprogramma van a.s.r. Vitality? En dat is leuk, want a.s.r. Vitality beloont bewegen! In de a.s.r. Vitality-app verdien je punten door stappen te zetten of je hartslag te verhogen. Die punten kun je inwisselen voor de leukste beloningen.

Wat dacht je van een wekelijkse cadeaukaart van Bol.com, Zalando of Intersport? Maandelijkse cashback op je Apple Watch of Fitbit? Of jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering van De Amersfoortse? Dat wil je niet mislopen!

  • Je gaat vaker en meer bewegen

  • Je houdt het makkelijker vol

  • Voel je fit en energiek

Deze beloningen wachten op jou

Je belangrijkste beloning is natuurlijk een gezonder leven. Wij helpen je dat te bereiken door je ook op de korte termijn te belonen: wekelijks, maandelijks en jaarlijks.

Jaarlijkse cashback op je AOV en zorgverzekering

Hoe meer punten je haalt, hoe hoger je Vitality Status. Je status bepaalt je cashback op jouw verzekeringen bij De Amersfoortse. Deze cashback kan oplopen tot 8% op je AOV of tot 20% op je aanvullende zorgverzekering. Hij komt ook boven op al je eventuele andere kortingen.

Lees hier meer
Maandelijks cashback op je Apple Watch of Fitbit

Koop je via ons een Apple Watch of Fitbit? Dan kun je 2 jaar lang, elke maand een deel van je aankoopbedrag terugverdienen.

Bekijk deze cashback
Leuke weekbeloningen voor jou of je gezin

Haal je jouw weekdoel? Dan mag je een beloning uitkiezen in de app, zoals een cadeaukaart van € 5 bij INTERSPORT, een gratis beautyproduct bij Etos of doneer jouw beloning van €5 aan een goed doel.

Bekijk je beloningen
Verdien cashback op je zorgverzekering van De Amersfoortse

a.s.r. Vitality is voor iedereen met een aanvullende zorgverzekering bij De Amersfoortse extra interessant. Waarom? Je kan jouw zorgpremie terugverdienen! Beweeg jij voldoende? En haal jij de week- en maanddoelen? Dan krijg je cashback op je aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering. En heb je ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Amersfoortse? Dan kun je zelfs tot 8% cashback op je AOV-premie verdienen. Dat is mooi meegenomen!

Zo werkt de cashback

Alle punten die je in een lidmaatschapsjaar verzamelt, tellen mee voor je a.s.r. Vitality Status. Je Vitality Status bepaalt hoeveel cashback je krijgt op je aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering in het afgelopen jaar. Dat zit zo:

Vitality status

Aanvullende zorgverzekering

Aanvullende tandartsverzekering

Overige gekoppelde verzekering

Brons

0 %

0 %

0 %

Zilver

5 %

4 %

2 %

Goud

10 %

6 %

4 %

Platinum

20 %

10 %

8 %


Hoe werkt a.s.r. Vitality?
  • Sluit je zorgverzekering af en word lid van a.s.r. Vitality vóór 1 januari 2021
  • Download de a.s.r. Vitality app en ga aan de slag
  • Haal je wekelijkse doel door stappen te zetten óf te sporten
Start met a.s.r. Vitality
Vragen over a.s.r. Vitality?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook met ons chatten. Ons Service Team zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.