Tot 20% cashback op je aanvullende zorgverzekering

Met a.s.r. Vitality helpen we je om voldoende te bewegen en gezonde keuzes te maken. Via de app maken we deze een stuk leuker en makkelijker. We belonen je wekelijks, maandelijks en jaarlijks, zo hou je het vol.

Bewegen is gezond en daar willen we je graag bij helpen.

 • Je gaat vaker en meer bewegen

 • Je houdt het makkelijker vol

 • Voel je fit en energiek

Wat is a.s.r. Vitality?

Met a.s.r. Vitality belonen we jou zodra je meer en vaker beweegt: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Via een app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Want bewegen is gezond en daar willen we je graag bij helpen.

Je kunt lid worden van a.s.r. Vitality als je een zorgverzekering of AOV van De Amersfoortse hebt of deze binnen 1 jaar afsluit.

 • Bewegen heeft een positieve invloed op je stemming en humeur

 • Bewegen verhoogt je weerstand, je wordt minder snel ziek én je herstelt sneller

 • Bewegen is goed voor je mentale weerbaarheid

 • Bewegen ontspant en maakt je hoofd leeg

Hoe werkt het?

Meld je aan. Krijg een unieke code. Download de app en registreer je met de unieke code. Koppel de app aan een activity tracker, zoals een stappenteller op je telefoon, Polar, Garmin, Fitbit of Apple Watch. Je bent klaar voor de start. 

 1. Ken je gezondheid

  Beantwoord in de app vragen over jouw leefstijl. Zo krijgt je direct inzicht in je gezondheid. Bovendien krijgt er jouw eerste Vitality Punten voor. Op basis van jouw antwoorden geeft de app je persoonlijke tips om fitter te worden.  

  Krijg nóg meer Vitality Punten door je BMI, cholesterol, bloeddruk en bloedsuikers kosteloos op te laten meten. Doe je dat elk jaar? Dan zie je jouw ontwikkeling. 

 2. Kom in beweging

  Beweeg je genoeg? Dan krijg je Vitality Punten. Elke maandag daagt de app je uit met een haalbaar weekdoel dat is afgestemd op jouw actuele beweegpatroon. De app houdt voor je bij wat je nog moet doen om jouw weekdoel te halen. 

 3. Word beloond

  Haal je jouw week- of maanddoel? Dan staat er een beloning voor je klaar. Van interessante vouchers tot cashback op de aanschaf van je Apple Watch of Fitbit. Ook krijg je jaarlijks cashback op je aanvullende zorgverzekering, WIA excedent en Vaste lasten AOV van De Amersfoortse.

Deze beloningen wachten op jou

Je belangrijkste beloning is natuurlijk een gezonder leven. Wij helpen je dat te bereiken door je ook op de korte termijn te belonen.

Weekbeloningen

Weekdoel gehaald? Kies je beloning in de app. Verwen jezelf met een cadeaukaart van €5 bij INTERSPORT. Spaar voor een Bol.com bon of krijg een gratis beautyproduct bij Etos. Of help een ander en doneer €5 aan een goed doel.

Bekijk je beloningen

Maandbeloningen

Koop je via ons een Apple Watch of Fitbit? Dan kun je 2 jaar lang, elke maand een deel van je aankoopbedrag terugverdienen.

Bekijk deze cashback


Cashback op je verzekeringen bij De Amersfoortse 

Hoe meer Vitality Punten jij jaarlijks haalt, hoe meer geld je terugkrijgt op je aanvullende zorgverzekering. Dit kan oplopen tot 20% cashback. Bij de Vaste lasten AOV en WIA excedent kan dit oplopen tot 8% cashback.

Meer weten over alle beloningen? Bekijk de beloningen op asr.nl.

a.s.r. Vitality werkt

Belonen van gezonde keuzes werkt. De methode van a.s.r. Vitality is al succesvol in 20 landen. Het kan je leven echt veranderen.

10 miljoen
De app heeft 10 miljoen actieve gebruikers wereldwijd
23%
Binnen 1 jaar is 23% structureel in beweging
72%
72% geeft aan dat de app hun leven verbetert 
90%
90% geeft aan dat de app hun gezondheid en welzijn verbetert

Dit is echt het zetje dat ik nodig had. Ik deed het gewoon te weinig. Ik voel me nu fitter. Het is nu echt een sport geworden om mijn punten te halen.

George Diepenmaat, Leeuwarden

Doe mee en verbeter je gezondheid

 • a.s.r. Vitality kost je € 3,50 per maand. Haal je een keer je weekdoel, dan heb je de kosten er al uit. 
 • a.s.r. Vitality lidmaatschap sluit je af in combinatie met een van de onderstaande verzekeringen. 
 • Je kunt ook lid worden als je binnen 1 jaar een van een zorgverzekering, Vaste lasten AOV of WIA excedent verzekeringen afsluit.

Start met a.s.r. Vitality

Combineer a.s.r. Vitality met een AOV of zorgverzekering en start direct. 

Vragen over a.s.r. Vitality?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt hier ook contact met ons opnemen.