a.s.r. Vitality nu 4 maanden gratis

Wist je dat je met jouw verzekering van De Amersfoortse mee kunt doen met het beweegprogramma van a.s.r. Vitality? En dat is leuk, want a.s.r. Vitality beloont bewegen! In de a.s.r. Vitality-app verdien je punten door stappen te zetten of je hartslag te verhogen. Die punten kun je inwisselen voor de leukste beloningen.

Wat dacht je van een wekelijkse cadeaukaart van Bol.com, Zalando of Intersport? Maandelijkse cashback op je Apple Watch of Fitbit? Of jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering van De Amersfoortse? Dat wil je niet mislopen!

Actie: krijg de eerste 4 maanden gratis!

Als je nu een zorgverzekering van De Amersfoortse afsluit krijg je tijdelijk de eerste 4 maanden a.s.r. Vitality gratis! Daarna betaal je slechts €3,50 per maand. Ben je al lid van a.s.r. Vitality? Ook dan krijg je a.s.r. Vitality 4 maanden gratis, dit gaat in vanaf 1 februari. Zo profiteer je naast jouw zorgverzekering van extra (gezondheids)voordelen.

Deze actie geldt alleen als je in 1 januari 2021 een zorgverzekering van De Amersfoortse hebt in combinatie met a.s.r. Vitality. Aanmelden kan tegelijkertijd met het afsluiten van je zorgverzekering.

Word nu lid en profiteer van de voordelen!

Verdien cashback op je zorgverzekering van De Amersfoortse

a.s.r. Vitality is voor iedereen met een aanvullende zorgverzekering bij De Amersfoortse extra interessant. Waarom? Je kan jouw zorgpremie terugverdienen! Beweeg jij voldoende? En haal jij de week- en maanddoelen? Dan krijg je cashback op je aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering. En heb je ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Amersfoortse? Dan kun je zelfs tot 8% cashback op je AOV-premie verdienen. Dat is mooi meegenomen!

Zo werkt de cashback

Alle punten die je in een lidmaatschapsjaar verzamelt, tellen mee voor je a.s.r. Vitality Status. Je Vitality Status bepaalt hoeveel cashback je krijgt op je aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering in het afgelopen jaar. Dat zit zo:

Vitality status

Aanvullende zorgverzekering

Aanvullende tandartsverzekering

Overige gekoppelde verzekering

Brons

0 %

0 %

0 %

Zilver

5 %

4 %

2 %

Goud

10 %

6 %

4 %

Platinum

20 %

10 %

8 %


  • Je gaat vaker en meer bewegen

  • Je houdt het makkelijker vol

  • Voel je fit en energiek

Hoe werkt a.s.r. Vitality?

  • Sluit je zorgverzekering af en word lid van a.s.r. Vitality vóór 1 januari 2021
  • Krijg de eerste 4 maanden gratis, daarna betaal je € 3,50 per maand
  • Download de a.s.r. Vitality app en ga aan de slag
  • Haal je wekelijkse doel door stappen te zetten óf te sporten

Deze beloningen wachten op jou

Je belangrijkste beloning is natuurlijk een gezonder leven. Wij helpen je dat te bereiken door je ook op de korte termijn te belonen: wekelijks, maandelijks en jaarlijks.

Jaarlijkse cashback op je AOV en zorgverzekering

Hoe meer punten je haalt, hoe hoger je Vitality Status. Je status bepaalt je cashback op jouw verzekeringen bij De Amersfoortse. Hij komt ook boven op al je eventuele andere kortingen.

Maandelijks cashback op je Apple Watch of Fitbit

Koop je via ons een Apple Watch of Fitbit? Dan kun je 2 jaar lang, elke maand een deel van je aankoopbedrag terugverdienen.

Leuke weekbeloningen voor jou of je gezin

Haal je jouw weekdoel? Dan mag je een beloning uitkiezen in de app, zoals een cadeaukaart van € 5 bij INTERSPORT, een gratis beautyproduct bij Etos of doneer jouw beloning van €5 aan een goed doel.

Start met a.s.r. Vitality

Vragen over a.s.r. Vitality?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook contact met ons opnemen.