Home Vitality a.s.r. Vitality bij Ditzo

Werk aan je gezondheid en verdien tot 5 maanden  cashback op je premie

Je weet dat het goed voor je is: meer bewegen en gezonder eten. Maar hoe hou je het vol én hoe hou je het leuk? Ditzo helpt je graag bij het maken van gezonde keuzes op je eigen manier.

Met het a.s.r. Vitality programma helpen we je meer te bewegen en word je hiervoor beloond: een steuntje in de rug voor het maken van gezonde keuzes.

 • Helpt je meer te bewegen

 • Verdien wekelijkse cadeaus

 • Verdien tot 5 maanden aanvullende zorgpremie terug.

Wat is a.s.r. Vitality?

Met a.s.r. Vitality belonen we jou zodra je meer en vaker beweegt: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Via een app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Want bewegen is gezond en daar willen we je graag bij helpen.

 • Bewegen heeft een positieve invloed op je stemming en humeur

 • Bewegen verhoogt je weerstand, je wordt minder snel ziek én je herstelt sneller

 • Bewegen is goed voor je mentale weerbaarheid

 • Bewegen ontspant en maakt je hoofd leeg

Hoe werkt het?

Meld je aan. Krijg een unieke code. Download de app en registreer je met de unieke code. Koppel de app aan een activity tracker, zoals een stappenteller op je telefoon, Polar, Garmin, Fitbit of Apple Watch. Je bent klaar voor de start. 

 1. Ken je gezondheid

  Beantwoord in de app vragen over jouw leefstijl. Zo krijgt je direct inzicht in je gezondheid. Bovendien krijgt er jouw eerste Vitality Punten voor. Op basis van jouw antwoorden geeft de app je persoonlijke tips om fitter te worden.  

  Krijg nóg meer Vitality Punten door je BMI, cholesterol, bloeddruk en bloedsuikers kosteloos op te laten meten. Doe je dat elk jaar? Dan zie je jouw ontwikkeling. 

 2. Kom in beweging

  Beweeg je genoeg? Dan krijg je Vitality Punten. Elke maandag daagt de app je uit met een haalbaar weekdoel dat is afgestemd op jouw actuele beweegpatroon. De app houdt voor je bij wat je nog moet doen om jouw weekdoel te halen. 

 3. Word beloond

  Haal je jouw week of maanddoel? Dan staat er een beloning voor je klaar. Van interessante vouchers tot cashback op de aanschaf van je Apple Watch of Fitbit. Ook krijg je jaarlijks cashback op je aanvullende zorgverzekering bij Ditzo.

Deze beloningen wachten op jou

Je belangrijkste beloning is natuurlijk een gezonder leven. Wij helpen je dat te bereiken door je ook op de korte termijn te belonen.

Weekbeloningen

Weekdoel gehaald? Kies je beloning in de app. Verwen jezelf met een cadeaukaart van €5 bij INTERSPORT. Spaar voor een Bol.com bon of krijg een gratis beautyproduct bij Etos. Of help een ander en doneer €5 aan een goed doel.

Bekijk je beloningen

Maandbeloningen

Koop je via ons een Apple Watch of Fitbit? Dan kun je 2 jaar lang, elke maand een deel van je aankoopbedrag terugverdienen.

Bekijk deze cashback


Cashback op je aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering
Hoe meer Vitality Punten jij jaarlijks haalt, hoe meer geld je terugkrijgt op je aanvullende zorgverzekering.  Dit kan oplopen tot 2 maanden bij je tandarts verzekering en 5 maanden bij je aanvullende zorgverzekering.

Meer weten over de beloningen? Bekijk ze op asr.nl

a.s.r. Vitality werkt

Belonen van gezonde keuzes werkt. De methode van a.s.r. Vitality is al succesvol in 20 landen. Het kan je leven echt veranderen.

10 miljoen
De app heeft 10 miljoen actieve gebruikers wereldwijd
23%
Binnen 1 jaar is 23% structureel in beweging
72%
72% geeft aan dat de app hun leven verbetert 
90%
90% geeft aan dat de app hun gezondheid en welzijn verbetert

Dit is echt het zetje dat ik nodig had. Ik deed het gewoon te weinig. Ik voel me nu fitter. Het is nu echt een sport geworden om mijn punten te halen.

George Diepenmaat, Leeuwarden

Doe mee en verbeter je gezondheid

 • a.s.r. Vitality kost je € 3,50 per maand. Haal je een keer je weekdoel, dan heb je de kosten er al uit.
 • a.s.r. Vitality lidmaatschap sluit je af in combinatie met onze Ditzo zorgverzekering.
 • Je kunt ook lid worden als je binnen 1 jaar onze Ditzo zorgverzekering afsluit.

Start met a.s.r. Vitality

Krijg tot 5 maandpremies cashback op je aanvullende verzekering en 2 maandpremies op je tandartsverzekering.

Vragen over a.s.r. Vitality?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt hier ook contact met ons opnemen.