Home Vitality particulier Word lid van a.s.r. Vitality en word beloond!

Word lid van a.s.r. Vitality en word beloond!

Voor jou als Ditzo klant hebben we nu a.s.r. Vitality! Hiermee belonen we jou tot 5 maanden cashback op jouw aanvullende zorgverzekering, met cadeaukaarten van je favoriete webshop en cashback op het aankoopbedrag van jouw nieuwe smartwatch of activity tracker. Het enige wat je hoeft te doen? Dagelijks meer bewegen zodat je genoeg Vitality Punten verdient en je doelen via de app haalt. Dit kan door meer stappen te zetten, sportlessen te boeken via de app of je hartslag te verhogen. De hoeveelheid Vitality Punten bepaalt je korting. 

Je belangrijkste beloning is natuurlijk een gezonder leven! Wij helpen je dat te bereiken door je ook op de korte termijn te belonen: wekelijks, maandelijks en jaarlijks. Schrijf je nu in!

Wat is a.s.r. Vitality?

a.s.r. Vitality is een beweegprogramma dat je gebruikt via de a.s.r. Vitality app. Beweeg en word beloond. Dit is een bewezen tactiek om je te motiveren meer te bewegen en dat ook langdurig vol te houden. Haal jij je doelen en zet je voldoende stappen, dan word je wekelijks, maandelijks en jaarlijks beloond. Dat kan in de vorm van een leuk cadeau, jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering en je kunt het aankoopbedrag van je Apple Watch of Fitbit terugverdienen.

  • Het a.s.r. Vitality lidmaatschap kost € 3,50 per maand. Haal jij je weekdoel, dan heb je de kosten er al uit en verdien je geld

  • Het beweegprogramma volg je via de app

  • Kies zelf je beloningen in de app

  • Al duizenden mensen gingen je voor!

Dit zijn de beloningen:

  • Weekbeloning: haal je jouw weekdoel? Dan mag je een cadeau - bijvoorbeeld een tegoedbon van bol.com of Zalando - uitkiezen in de app of een schenking doen aan een goed doel.

  • Maandbeloning: schaf je via a.s.r. Vitality een activity tracker of smartwatch aan? Dan kun je het aankoopbedrag in 2 jaar volledig terugverdienen door je maanddoelen te halen.

  • Jaarbeloning: verdien een jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering van Ditzo. Het aantal Vitality Punten dat je hebt verdiend op 31 december, bepaalt je Vitality-status: Brons, Zilver, Goud of Platinum. Hoe hoger die status, hoe hoger de cashback. Je kan tot 5 maanden aan cashback van je aanvullende verzekering verdienen!

 

Doe ook mee en verbeter je gezondheid 

Om lid te worden van a.s.r. Vitality hoef je maar één ding te doen. Vul onderstaand formulier in en schrijf je in. Het lidmaatschap kost €3,50 per maand en die kosten haal jij er al uit wanneer je jouw weekdoelen haalt.