Inspiratiesessies

Inhoud van de sessie

Ben je op zoek naar een bijdrage voor een inspiratiedag voor jouw personeel? a.s.r. inspireert bedrijven over duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en een leven lang leren. In de presentatie van onze senior consultant Tinka van Vuuren 'Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden', doet Tinka het belang van vitaliteitsmanagement uit de doeken. De inhoud van de inspiratiesessies is altijd maatwerk, toegesneden op jouw wensen en behoeften.

Voor wie is de sessie?

De sessie is gericht op werkgevers. Prof. Dr. Tinka van Vuuren inspireert je tijdens deze sessie. Sinds 2006 maakt Tinka deel uit van ons team consultants. Zij is bijzonder hoogleraar in het Strategisch Human Resource Management, in het bijzonder Vitaliteitmanagement, aan de Open Universiteit in Heerlen. Als senior consultant adviseert zij al jaren werkgevers over hun personeelsbeleid. Ook begeleidt ze interventie-pilots en verzorgt ze deze inspiratiesessies.

Onderwerpen die aan bod komen

Tijdens deze sessies komen verschillende onderwerpen aan bod:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Aan de slag gaan met vitaliteit
  • Vitaliteit van jouw werknemers versterken
  • Flexicurity: kans of bedreiging voor duurzame inzetbaarheid
  • Een leven lang leren

Duur en studiebelasting

Het is mogelijk om een sessie te organiseren van een half uur tot een hele dag.

Kosten van de sessie

Voor deze training maken wij een offerte op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Opleidingen van a.s.r. is een erkend opleidingsinstituut voor beroepsopleidingen. Daarom is deze training vrijgesteld van btw-heffing.