Home nieuws a.s.r. zet adviseurs centraal in nieuwe campagne

a.s.r. zet adviseurs centraal in nieuwe campagne

a.s.r. levert nieuw bewijs dat elke dag hard gewerkt wordt om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van Sticks. Dit keer door te laten zien dat we advies over verzekeren liever overlaten aan een onafhankelijke adviseur. 

Vanaf 24 maart is a.s.r. op radio, tv en social media met een nieuwe commercial. In deze commercial rapt Sticks dat hij niet dubbel verzekerd wil zijn. Dat hij zich afvraagt wat de looptijd, dekking en het maandbedrag van zijn verzekering is. En dat hij graag wil dat zijn verzekering aangepast is op zijn persoonlijke situatie. Begrijpelijk! Wij geloven dat een onafhankelijk adviseur je hierover het beste advies kan geven. Omdat die je het beste kent. 

a.s.r. is met de campagne gestart om aandacht te vragen voor de toegevoegde waarde van adviseurs. Zo voorkomt een adviseur dat je dubbel verzekerd bent. Twee dezelfde verzekeringen zal men niet snel afsluiten. Maar weet je dat twee verschillende verzekeringen ook overlap in dekking kunnen hebben? Bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering en een rechtsbijstanddekking op je autoverzekering. Een adviseur geeft je persoonlijk advies over je verzekeringszaken.