Home Gezonde twijfels

Er zijn ongeveer 1,3 miljoen Nederlanders met klachten die kunnen leiden tot een burn-out. Bij 1 op de 5 leidt dit daadwerkelijk tot een burn-out en 80% daarvan ziet een burn-out niet aankomen. Daarom is het goed om de signalen van te veel stress te herkennen en er af en toe even bij stil te staan. Het herkennen van de signalen is de eerste stap naar voorkomen en twijfelen is hartstikke gezond. Ook als je een eigen bedrijf hebt is het goed eens extra stil te staan bij hoe het met jou of je werknemers gaat. Kies hieronder één van de gezonde twijfeltesten en kijk hoe jij er voor staat.

Stress bij ondernemers

Ben jij een drukbezet ondernemer? Dan heb je vast weleens last van stress. Een beetje stress is oké maar wanneer stress langdurig aanhoudt, wordt het zorgelijk en ligt een burn-out misschien wel op de loer. Heb jij gezonde twijfels over de mate van stress in jouw werk- of privéleven? Lees hier meer over het herkennen van de signalen, wat je als ondernemer kunt doen om stress te voorkomen en meer.

Lees meer
Burn-out bij je medewerkers

Als werkgever heb je vast wel eens te maken met werknemers die uitvallen met burn-out gerelateerde klachten. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen. Maar hoe herken je vroege signalen van burn-out? En hebben je werknemers weleens gezonde twijfels over hun werk/privé balans? Lees meer over het voorkomen en het in een vroeg stadium herkennen van burn-out.

Lees meer

Lees meer over stress en burn-out