Lange dagen, volle agenda's, een snelle hap onderweg, geen tijd om te sporten. Elke ondernemer zal hier zich vast in herkennen. Hoe druk we het soms ook hebben, om vitaal te kunnen blijven ondernemen, is je gezondheid erg belangrijk. Je hebt vaak pas door hoe belangrijk je gezondheid is wanneer het even wat minder gaat. Maar hoe blijf je vitaal? Wij helpen je graag.
Lees meer over vitaliteit bij ondernemen 
Word beloond door een gezonde leefstijl

We weten het allemaal. Beweging en gezonde voeding houd je vitaal. Maar wat is het toch moeilijk soms. Wist je dat a.s.r. Vitality jou helpt fit en energiek te blijven, zodat jij vitaal kan blijven ondernemen? Je wordt namelijk beloond voor een actieve leefstijl. Spaar elke week voor leuke extra's en verdien een cashback op je AOV- en zorgverzekering van a.s.r. Meer weten?

Vitaal en energiek blijven ondernemen
Hard werken. Het geeft je energie, maar het kost je waarschijnlijk ook veel energie. Voor iedereen is het belangrijk om af en toe de batterij op te laden. Als ondernemer werk je veel beter met een opgeladen batterij. Daarom is ontspanning en vakantie juist zo belangrijk.
Elk jaar een Persoonlijke Gezondheidscheck

Met een AOV van a.s.r. kun je elk jaar gebruikmaken van de Persoonlijke Gezondheidscheck. Op die manier vergroot je het bewustzijn van jouw levensstijl. En krijg je praktische verbetertips op maat. Lees meer over onze diensten.

Wij helpen je graag