Lange dagen, volle agenda's, een snelle hap onderweg, geen tijd om te sporten. Elke ondernemer zal hier zich vast in herkennen. Hoe druk we het soms ook hebben, om vitaal te kunnen blijven ondernemen, is je gezondheid erg belangrijk. Je hebt vaak pas door hoe belangrijk je gezondheid is wanneer het even wat minder gaat. Maar hoe blijf je vitaal? Wij helpen je graag.
Lees meer over vitaliteit bij ondernemen 
Word beloond door een gezonde leefstijl

We weten het allemaal. Beweging en gezonde voeding houd je vitaal. Maar wat is het toch moeilijk soms. Wist je dat a.s.r. Vitality jou helpt fit en energiek te blijven, zodat jij vitaal kan blijven ondernemen? Je wordt namelijk beloond voor een actieve leefstijl. Spaar elke week voor leuke extra's en verdien een cashback op je AOV- en zorgverzekering van a.s.r. Meer weten?

Whitepaper: zo blijf je als ondernemer stress de baas

Als ondernemer heb je het ongetwijfeld druk. Je krijgt ineens een belangrijke deadline van een klant door of hebt het druk met het zorgen voor je gezin. Dat je daarbij af en toe wat stress ervaart, is helemaal oké. Maar wanneer je te veel en te lang stress ervaart, ontstaan fysieke en mentale klachten. En dat wil je natuurlijk niet.

Heb jij twijfels over de mate van stress in jouw werk- of privéleven? Of ben je benieuwd wat je kunt doen om een betere balans te creëren? In dit whitepaper bespreken we onder meer wat gezonde en ongezonde stress is, hoe je signalen leert herkennen en welke concrete opties je als ondernemer hebt om jouw stresslevel te verminderen.

Elk jaar een Persoonlijke Gezondheidscheck

Met een AOV van a.s.r. kun je elk jaar gebruikmaken van de Persoonlijke Gezondheidscheck. Op die manier vergroot je het bewustzijn van jouw levensstijl. En krijg je praktische verbetertips op maat. Lees meer over onze diensten.

Wij helpen je graag