Voor je inkomsten vertrouw je als ondernemer volledig op je lichaam, geest én je bedrijf. Dus als er iets niet lekker loopt door stress, een ongezonde leefstijl of gedoe op het werk, dan zit je daar niet op te wachten. Daarom staan we altijd voor je klaar met onze kennis, ervaring en een aantal slimme diensten die je helpen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Hierbij kun je denken aan coaching, rugtraining, werkplekaanpassingen en nog veel meer. 
De Persoonlijke Gezondheidscheck
De Persoonlijke Gezondheidscheck geeft je inzicht in de risicofactoren van jouw gezondheid. Doorloop de stappen en ontvang je persoonlijke gezondheidsrapport met adviezen om je gezondheid te verbeteren. Goed om te weten: maak je gebruik van de Doorgaanmodule, dus heb je naast je AOV ook een zorgverzekering bij a.s.r.? Dan heb je recht op een gratis bloeddrukmeter.
OndernemersProfiel
Het OndernemersProfiel bestaat uit een rapport en persoonlijke uitleg door een ervaren ondernemerscoach. Deze service hoort bij je AOV en is volledig anoniem, kosteloos en vrijblijvend. Goed om te weten: de coach is zelf ondernemer en maakt een vertaling van het rapport naar je dagelijkse praktijk. Je ontvangt waardevolle tips voor jezelf én je bedrijf en bepaalt zelf de locatie, datum en tijd.
Mentale Kracht

Het online programma Mentale Kracht ondersteunt ondernemers op het gebied van mentale gezondheid. Binnen het programma krijg je de mogelijkheid om met een bedrijfspsycholoog in gesprek te gaan als je zorgen hebt of stress ervaart binnen je werk, maar ook bij privé-gerelateerde zaken. In verschillende online coachingsgesprekken werk je aan een betere balans en stevigere mentale weerbaarheid om zo uitval te voorkomen. De psychologen van het Mentale Kracht programma werken ook als zelfstandig ondernemer en begrijpen daarom de dynamiek van het ondernemer-zijn als geen ander.

Preventieve hulp van de arbeidsdeskundige
De arbeidsdeskundige is een specialist op het gebied van preventie en re-integratie en gaat met je in gesprek over je situatie, je werk en je bedrijf als je arbeidsongeschikt bent of zorgen hebt dat te raken. Samen met onze medisch adviseur kan de arbeidsdeskundige maatwerkondersteuning inzetten zoals een bedrijfsarts, bedrijfscoach, financieel specialist, ondernemerspsycholoog of arbeidsfysiotherapeut. Daarbij kijkt de arbeidsdeskundige onder meer hoe je duurzaam inzetbaar blijft als ondernemer en welke oplossingen er zijn om gezond te blijven ondernemen.
BedrijfsProfiel 

Het BedrijfsProfiel is een praktische analysemethode om het verschil tussen waar je wilt staan met je bedrijf en waar je nu daadwerkelijk staat inzichtelijk te maken. Het BedrijfsProfiel bestaat uit een rapport met daarin de aandachts- en verbeterpunten voor je bedrijfsvoering en een persoonlijke uitleg door een ervaren ondernemerscoach. De coach is zelf ook ondernemer, spreekt de taal van ondernemers en maakt een vertaling van het rapport naar de dagelijkse praktijk. Je bepaalt zelf de locatie, datum en tijd.

Vraag hier een BedrijfsProfiel aan.

Wij helpen je graag