Bij het starten van een eigen onderneming komt heel wat kijken. Wat voor product of dienst ga je aanbieden met je onderneming? Wat is een geschikte rechtsvorm, hoe houd je je administratie bij als zzp'er en hoe schrijf je je in bij de KVK? En dat zijn maar een paar van de vele vragen die dan opkomen. Hier geven we je een overzicht van belangrijke kwesties rondom het starten van een eigen bedrijf, geven we antwoord op eerdergenoemde vragen en meer. 

Lees meer over het starten van een eigen bedrijf
Een ondernemingsplan schrijven doe je zo

Ben jij klaar voor de volgende stap? Wil je jouw eigen bedrijf beginnen? Dan is het goed om een ondernemingsplan te schrijven. Een ondernemingsplan helpt om jouw onderneming op te zetten en is de leidraad van jouw bedrijfsvoering. Lees hier hoe je het schrijven van een ondernemingsplan aanpakt en wat er niet in mag ontbreken.

Whitepaper: starten met ondernemen 

Ondernemer zijn biedt veel voordelen. Zo heb je meer vrijheid in je werk, je bepaalt je eigen werktijden en wellicht zelfs wat maandelijks op je rekening verschijnt. Ook kent het ondernemerschap meer risico’s dan wanneer je in loondienst werkt. Denk jij erover na om een eigen onderneming te beginnen? Dan heb je vast genoeg vragen! Wat is een geschikte rechtsvorm, hoe houd je je administratie bij en hoe schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel? In dit whitepaper vind je antwoord op alle vragen over wat er komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf en delen we handige tips.

Wij helpen je graag