Heb je al een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering bij a.s.r.? Sluit dan een zorgverzekering bij en profiteer van alle extra’s van de Doorgaan­verzekering, zoals korting op je AOV en de Doorgaanmodule voor Ondernemers.

Een nieuwe zorgverzekering afsluiten kan vanaf 12 november. Deze nieuwe zorgverzekering zal ingaan per 1 januari 2023. Vanaf dat moment kun je gebruik maken van alle opties binnen de gratis Doorgaanmodule.

Waarom is een Doorgaanverzekering juist zo interessant voor jou als ondernemer?

Ondernemen is hard werken. Financieel wil je als ondernemer gezonde keuzes maken, maar ook mentaal en fysiek moet je goed in je vel zitten. De Doorgaan­verzekering is een AOV en zorgverzekering in één. Zo helpt a.s.r. ondernemers zowel op mentaal als fysiek gebied om door te gaan met ondernemen. Zo ben je als ondernemer verzekerd voor alles wat te maken heeft met zorg, ziekte en arbeidsongeschiktheid. En dankzij de unieke combinatie van een zorgverzekering en AOV in één profiteer je van dubbel zoveel voordeel:

  • Korting op je basis- en aanvullende zorgverzekering voor jou en je gezin:
    • 5% op je basiszorgverzekering;
    • 15% op je aanvullende zorgverzekering;
    • 10% op je tandartsverzekering.
  • Gratis extra’s met de Doorgaanmodule waaronder vergoedingen voor fysiotherapie, psychologische zorg en gezinshulp.
  • Deskundige ondersteuning van onze Doorgaanexperts zodra jij je zorgen maakt over je gezondheid, je gezin of je werk.

Korting op je AOV

Naast alle voordelen van je zorgverzekering ontvang je ook nog premiekorting op je AOV.

Hoe upgrade ik mijn AOV naar een Doorgaanverzekering?

Heb je al een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r.? Als je ook een zorgverzekering bij ons afsluit heb je een Doorgaan­verzekering, en recht op de gratis voordelen van de Doorgaanmodule. Vanaf 12 november zijn onze premies bekend en kan je jouw zorgverzekering bij ons afsluiten. Je zal hieronder dan je premie kunnen berekenen. Je nieuwe zorgverzekering inclusief de Doorgaanmodule zal ingaan per 1 januari 2023.

Heb je vragen? Neem contact op met je adviseur of bel ons op 030-2783700.

Wij helpen je graag