Zo houd je medewerkers tevreden

Betrokken werknemers zijn goud waard, niet alleen voor de groei van jouw bedrijf maar ook voor de productiviteit en de werksfeer. Als medewerkers tevreden zijn, zorgt dit voor betere werkprestaties. Op de lange termijn zorgt dat weer voor tevreden klanten. Het is dus van belang om goed personeel te behouden en aan jouw bedrijf te binden. Hoe creëer je deze loyaliteit bij jouw medewerkers? En welke factoren komen hier bij kijken? Hieronder vind je een overzicht van alle praktische informatie die van belang is voor het behouden van jouw personeel.

Waar wil je je op richten om personeel te behouden?
Goed werkgeverschap
Verzuim voorkomen
Werkgeluk
Regel een WIA-verzekering voor je personeel

Als een medewerkers langdurig arbeidsongeschikt wordt, wil je er natuurlijk voor diegene zijn. Laat zien dat je om je personeel geeft en sluit een WIA-verzekering voor ze af. Een WIA-verzekering is niet verplicht, maar hiermee laat je wel goed werkgeverschap zien. Benieuwd welke verzekering bij jou past?

Meer weten over personeel?

Als je personeel hebt aangenomen, dan ben je er nog niet. Want hoe zorg je ervoor dat je personeel tevreden is en bij je blijft werken? Ook krijg je met allerlei wetten en regels te maken. Klik op de button hieronder voor nog meer handige informatie.

Wij helpen je graag