Home Zakelijk Duurzame inzetbaarheid

Als werkgever zorg je ervoor dat je medewerkers optimaal ingezet worden, tot aan hun pensioenleeftijd. We noemen dat duurzame inzetbaarheid. Hoe kun je als werkgever blijven profiteren van de ervaring van je medewerkers, hoe blijven je medewerkers gezond en vitaal en hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met plezier aan het werk blijven?

De aandachtsgebieden van duurzame inzetbaarheid

Opleidingen voor werkgevers en adviseurs

Bij ons kun je opleidingen volgen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Centraal hierbij staat de vraag hoe je jouw medewerkers gezond aan het werk kunt houden.

Vragen over het duurzaam inzetbaar houden van je medewerkers?

Het duurzaam inzetbaar houden van je medewerkers is best ingewikkeld en brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Ook al doe je erg je best, dan nog kunnen lastige personeelsproblemen voorkomen. Heb je hier hulp bij nodig? Dan kun je met vragen over duurzame inzetbaarheid bij onze specialisten terecht! Je kunt dit telefoonnummer gebruiken: 030 257 35 00. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:30 uur. Wij helpen je graag.

Waarom is duurzame inzetbaarheid belangrijk voor je bedrijf?

Als je als werkgever aan de slag gaat met duurzame inzetbaarheid levert dat meteen resultaat op. Gezonde, gemotiveerde en gelukkige medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Daarnaast kunnen je medewerkers langer doorwerken. Zo kun je als werkgever optimaal profiteren van de investering in je medewerkers. 

Meer weten over duurzame inzetbaarheid?

a.s.r. is een maatschappelijk betrokken verzekeraar die graag een bijdrage wil leveren aan het gezonder en fitter maken van Nederland. Samen met adviseurs ondersteunen we werkgevers bij het ‘gezonder’ maken van zijn bedrijf en zijn medewerkers. Meer weten wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Misschien interessant voor jou

We helpen je graag