Home Zakelijk Zakelijk pensioen

Zakelijk pensioen

Samen investeren in de lange termijn

Als werkgever investeer je in je mensen. Daar hoort een moderne pensioenregeling voor werknemers bij. Met een pensioenregeling van a.s.r. investeer je niet alleen in een gezonde financiële toekomst van jouw werknemers. Je investeert ook in de lange termijn. Want bij a.s.r gaan we duurzame relaties aan met jou als werkgever, jouw werknemers en met de maatschappij.

Wij investeren in duurzame relaties

Met a.s.r. pensioenen kies je voor zekerheid

a.s.r. pensioenen is onderdeel van een beursgenoteerde verzekeringsgroep met een rijke historie. Zekerheid sinds 1720. a.s.r. pensioenen is een allround aanbieder van collectieve pensioenen. Sommige werkgevers zijn al tientallen jaren klant bij ons. En daar zijn we trots op. KNRMVisma | RaetSmit & ZoonPlastic Soup Foundation, USG People, Miele en Van Lanschot Kempen kozen al voor a.s.r. pensioenen. 

Ik denk vooruit

We helpen meer dan 600.000 werknemers bij hun inkomen voor later. We bieden begrijpelijke pensioenoplossingen waar jouw werknemers intuïtief mee aan de slag gaan. We geven hen inzicht in hun financiële situatie, nu en later. En maken zo hun financiële keuzes gemakkelijker. Dat doen we bijvoorbeeld met ons platform 'Ik denk vooruit'.

a.s.r. helpt onze medewerkers bij het vinden van relevante informatie en het maken van pensioenkeuzes.

Jack van Abeelen (Directeur HR Miele)

Overstappen naar het Werknemers Pensioen van a.s.r.

Met het Werknemers Pensioen van a.s.r. bied je niet alleen een moderne pensioenregeling, maar draag je ook bij aan de financiële fitheid van jouw werknemers. Op deze manier investeren we samen in de lange termijn.