Home Zakelijk pensioen

Zakelijk pensioen

Samen investeren in de lange termijn

a.s.r. helpt mensen. We doen dat voor nu en voor later. Want bij a.s.r. beseffen we dat we de wereld geërfd hebben om door te geven aan volgende generaties. Daarom investeren we in de lange termijn. En dus in duurzame relaties. Met jou als werkgever, jouw adviseur, jouw werknemers en de maatschappij.

Plastic Soup Foundation kiest voor een pensioen van a.s.r.

Wij investeren in duurzame relaties

Met a.s.r. pensioenen kies je voor zekerheid

a.s.r. pensioenen is onderdeel van een beursgenoteerde verzekeringsgroep met een rijke historie. Zekerheid sinds 1720. a.s.r. pensioenen is een allround aanbieder van collectieve pensioenen. Sommige werkgevers zijn al tientallen jaren klant bij ons. En daar zijn we trots op. Plastic Soup Foundation, USG People, Visma | Raet en Miele kozen al voor a.s.r. pensioenen. 

Inkomen voor later

We helpen meer dan 600.000 werknemers bij hun inkomen voor later. We bieden begrijpelijke pensioenoplossingen waar jouw werknemers intuïtief mee aan de slag gaan. We geven hen inzicht in later. En maken zo hun financiële keuzes gemakkelijker. 

Overstappen naar het Werknemers Pensioen

Met het Werknemers Pensioen van a.s.r. bied je niet alleen een moderne pensioenregeling, maar draag je ook bij aan de financiële fitheid van jouw werknemers. Op deze manier investeren we samen in de lange termijn.