Home Zakelijk Re-integratie & diensten

Wij ondersteunen bij uitval van je zieke werknemer

a.s.r. re-integratie verzorgt de re-integratiedienstverlening van a.s.r. en werkt nauw samen met MKB Vitaal die de arbodienstverlening uitvoert. Deze sterke combinatie van re-integratiedienstverlening en arbodienstverlening is er op gericht zieke medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden en te re-integreren. De casemanager van a.s.r. re-integratie ondersteunt actief bij de snelle terugkeer van je medewerker. 

  • Uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij re-integratie
  • Toegang tot een netwerk van de beste zorgverleners
  • Jaarlijks een gratis preventiecheck voor jouw bedrijf
Samenwerking met MKB Vitaal

MKB Vitaal is verantwoordelijk voor alle taken die bij de arbodienstverlening horen en werkt nauw samen met a.s.r. re-integratie. Om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, levert a.s.r. re-integratie een casemanager, die je ondersteunt bij de re-integratie en arboverplichtingen. Dit is een vast aanspreekpunt voor zowel de werkgever als de werknemer. Je kunt bij de casemanager terecht met al je vragen rondom re-integratie.

Duurzame inzetbaarheid 

Energieke, vitale en gezonde medewerkers zijn heel belangrijk. Investeren in zaken als werkstijl, vitaliteit en waarden en normen binnen een bedrijf is daarom belangrijker dan ooit. Kortom: hoe houd je jouw medewerkers duurzaam inzetbaar? Dit zijn allemaal vraagstukken waar onze casemanagers vanuit a.s.r. re-integratie je bij helpen en ondersteunen.

Zo helpt de medisch verzuimbegeleider van MKB Vitaal en de casemanager van a.s.r. re-integratie

De medisch verzuimbegeleider van MKB Vitaal neemt 48 uur, nadat je medewerker ziek is, contact met hem op. Ook kijkt de medisch verzuimbegeleider of het nodig is om de bedrijfsarts in te schakelen. 

De casemanager van a.s.r. re-integratie ondersteunt actief bij de re-integratie en snelle terugkeer van je medewerker. Zo onderzoekt de casemanager bijvoorbeeld of extra ondersteuning nodig is om te kunnen re-integreren. De casemanager is de spin in het web die zorgt dat de juiste mensen aan het werk worden gezet en neemt jou als werkgever veel regelwerk uit handen.

Ben je nieuwsgierig naar hoe de medisch verzuimbegeleider en de casemanager jou kunnen helpen bij de re-integratie van je zieke werknemer? Bekijk dan onderstaande video. 

Verzuimsysteem XpertSuite

In het verzuimsysteem XpertSuite vind je informatie over verzuim en re-integratie van je medewerkers.

Alles over a.s.r. re-integratie 
Onze tevreden klanten
Neem contact met ons op

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer (030) 257 29 10 en via e-mail: info@asrreintegratie.nl. Wij helpen je graag.

Re-integratie & diensten