Home Zakelijk Doorgaanverzekering

Verzeker je voor zorg, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Zorgverzekering hier, AOV daar? Dat kan eenvoudiger. Met de Doorgaan­verzekering van a.s.r. profiteer je van een unieke combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en een zorgverzekering in één. Speciaal voor jou als ondernemer of zzp’er. Zo helpt a.s.r. ondernemers zowel op mentaal als fysiek gebied om door te gaan met ondernemen en ben je verzekerd voor alles wat te maken heeft met zorg, ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Ben je werkgever? Bekijk dan de Doorgaan­verzekering voor werkgevers.

 • Korting op je basis- en aanvullende verzekering én je AOV
 • Gratis Doorgaanmodule met extra vergoedingen om te voorkomen dat je arbeidsongeschikt raakt
 • Word beloond voor bewegen met a.s.r. Vitality
Iets voor jou?

Een Doorgaan­verzekering heb je wanneer je de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) combineert met onze zorgverzekering. Een AOV kun je het hele jaar door afsluiten via je adviseur. Half november worden de nieuwe zorgpremies bekend gemaakt en kun je ook een zorgverzekering afsluiten. Vanaf dat moment profiteer je van alle voordelen van de Doorgaan­verzekering. Meer informatie? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Onze AOV's
Er zijn verschillende soorten AOV's binnen de Doorgaan­verzekering. Welke AOV en zorgverzekering je combineert, dat bepaal je zelf. Zo stel je een Doorgaan­verzekering samen die volledig aansluit op jouw wensen.  
Gratis Doorgaanmodule
De gratis Doorgaanmodule geeft allerlei extra’s om te voorkomen dat je arbeidsongeschikt wordt. Als ondernemer wil je tenslotte het liefst voorkomen dat je ziek wordt, zodat je kunt blijven ondernemen.
Met de Doorgaanmodule heb je:
 • uitgebreide dekking voor psychologische zorg, met bijvoorbeeld een cursus mindfulness;
 • extra vergoedingen voor fysiotherapie;
 • jaarlijks een Persoonlijke Gezondheidscheck en een griepprik;
 • gezinshulp, kinderopvang en vervangende mantelzorg;
 • advies en hulp van onze Doorgaanexperts.
Onze zorgverzekeringen in 2022

Je zorgverzekering binnen je Doorgaan­verzekering kies je zelf. Je kunt kiezen uit de Ruime Keuze en Eigen Keuze basisverzekering. Welke van de basisverzekeringen je ook kiest, bij a.s.r. kun je altijd naar iedere huisarts in Nederland én elk ziekenhuis in Nederland.

*Tenzij de rekening onredelijk hoog is vergeleken met die van andere zorgverleners in Nederland.
Onze aanvullende verzekeringen in 2022
In de huidige Doorgaanmodule zitten al extra dekkingen, zoals uitgebreide fysiotherapie en extra psychologische zorg. Daarom zitten deze dekkingen niet in de aanvullende verzekering en is de premie extra scherp. 
Onze tandartsverzekeringen in 2022

Wil je niet onverwachts voor hoge kosten komen te staan bij de tandarts? Kies dan voor één van onze tandartsverzekeringen. Bekijk hieronder welke tandartsverzekering het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Kies voor a.s.r. Vitality in combinatie met je zorgverzekering 

Met a.s.r. Vitality belonen we jou zodra je meer en vaker beweegt: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Via de app maken we jouw gezonde keuzes een stuk leuker en makkelijker. Want bewegen is gezond en daar willen we je graag bij helpen.

Door te bewegen spaar je voor leuke cadeaus en tot 8% cashback op de premie van je AOV én tot 20% cashback op je aanvullende zorgverzekeringen. 

Sluit je Doorgaanverzekering af

Profiteer van de unieke combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een zorgverzekering in één. Vanaf 12 november is de nieuwe premie bekend. Sluit je zorgverzekering bij vóór 31 december 2022.

Hoe zit onze AOV én zorg in 1 in elkaar?
 • Een AOV + een zorgverzekering = een Doorgaanverzekering toon
 • Ervaringen uit de praktijk toon
Waarom een Doorgaanverzekering van a.s.r?
 • Wij garanderen bij a.s.r. toon
Wat is verzekerd met je Doorgaanverzekering?
Hoe sluit je een Doorgaanverzekering af?
 • Via een onafhankelijk adviseur toon
 • Upgrade je AOV naar de Doorgaanverzekering toon
Verzekeringen die misschien ook bij je passen
Wij helpen je graag
Doorgaanverzekering voor ondernemers