Als werkgever zorg je goed voor je personeel. Dat gaat verder dan een goed salaris bieden. Het gaat ook over hulp bij vitaliteit, een collectieve zorgverzekering en het bieden van een goede pensioenregeling. Maar ook waar een medewerker op kan rekenen als het even wat minder gaat. Als hij bijvoorbeeld ziek of arbeidsongeschikt wordt. Wij helpen je dit goed te regelen voor jouw personeel.

Duurzame inzetbaarheid van je medewerkers

Als werkgever zorg je ervoor dat je medewerkers optimaal ingezet worden, op korte en op lange termijn. We noemen dat duurzame inzetbaarheid. Hoe kun je als werkgever blijven profiteren van de ervaring van je medewerkers, hoe blijven je medewerkers gezond en vitaal en hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met plezier aan het werk blijven? Als je als werkgever aan de slag gaat met duurzame inzetbaarheid levert dat meteen resultaat op.

Lees meer over duurzame inzetbaarheid >

Verzekeringen en diensten voor werkgevers
Verzuim & inkomen
Pensioen, zorg & vitaliteit
Zakelijk pensioen van a.s.r.

Als werkgever investeer je in je mensen. Daar hoort een moderne pensioenregeling voor werknemers bij. Met een Werknemerspensioen van a.s.r. investeer je niet alleen in een gezonde financiële toekomst van jouw werknemers. Je investeert ook in de lange termijn, doordat we pensioenpremies maatschappelijk verantwoord beleggen.

Daarom kiezen werkgevers voor a.s.r.

Bekijk ook ons aanbod voor ondernemers of zzp'ers.

Misschien ook interessant voor jou

Wij helpen je graag
Voor werkgevers