Je hebt een grote opdracht binnengesleept, maar plots belandt je partner in het ziekenhuis. Of je breekt als alleenstaande ouder je been en vraagt je wanhopig af hoe je nu jouw werk moet combineren met de zorg voor je kind. Als je belt, kunnen onze Doorgaanexperts je direct helpen. Zij bekijken wat ze vanuit jouw Doorgaan­verzekering kunnen regelen en denken met je mee over vervolgstappen.
Jouw voordeel:
  • Bel een Doorgaanexpert zodra jij je zorgen maakt over je gezondheid, je gezin of je werk.
  • Een Doorgaanexpert pakt jouw probleem op en helpt je met een oplossing.
  • De Doorgaanexpert helpt je ook bij vragen over nota’s, declaraties of adreswijzigingen.

Er werd constant persoonlijk met mij afgestemd over alle stappen in het proces en er werd actief met me meegedacht. Dat heeft me aangenaam verrast

Alles wat je wilt weten over de Doorgaanexpert
  • Zo denkt de Doorgaanexpert met je mee toon
  • Dit zijn jouw zekerheden toon
Doorgaanverzekering afsluiten
Een Doorgaan­verzekering sluit je af via een onafhankelijke adviseur. Een onafhankelijke adviseur verdiept zich eerst goed in jouw situatie. Zo kunnen jullie samen de Doorgaan­verzekering samenstellen die het beste bij jou past. 
Heb je vragen? 

Neem dan contact op met een Doorgaanexpert. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur op (030) 278 37 00. Je kunt ons ook via WhatsApp een bericht sturen, op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur. Het telefoonnummer is 06 51 19 08 29 en we streven ernaar binnen 2 uur te reageren. We helpen je graag verder.

Wij helpen je graag