Home Over a.s.r.
a.s.r. doet het

Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. Als we dat goed doen, hebben we een gezonde toekomst. We helpen klanten bij het samen delen van risico’s en het samen opbouwen van vermogen voor later. Zo willen we Nederland verzekeren van een goede toekomst. Voor de huidige generatie en voor de generaties na ons. Voor de planeet en voor de mensen persoonlijk.

Duurzame verzekeraar

Bij a.s.r. vinden we het belangrijk om een rol van betekenis te spelen in het verduurzamen van de samenleving. Bij alles wat we doen, denken we na over de vraag of dit houdbaar is voor de toekomst. We zijn een duurzame verzekeraar op alle fronten: we beleggen verzekerings- en pensioenpremies duurzaam, we verzekeren duurzame oplossingen, zoals groene daken en zonnepanelen, we bieden duurzame oplossingen, zoals duurzaam schadeherstel, we kijken pro-actief of we transitiemarkten verzekerbaar kunnen maken (en zijn hierin koploper) en we dragen met onze oplossingen bij aan de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland.

Maatschappelijke impact

Als duurzame verzekeraar kiezen we er ook met onze producten voor bij te dragen aan het oplossen van vraagstukken die leven in de samenleving en een relatie hebben met onze kernactiviteiten, zoals verzekeren en vermogensbeheer. We hebben de grootste maatschappelijke impact op drie kernthema’s:

Dit is de tijd van doen

Er zijn steeds meer mensen die iets doen. Mensen die zich bewust zijn dat hun keuzes invloed hebben. Ook bij a.s.r. vinden we niet alleen dat het soms anders kan, we doen het ook. Zo wordt bij ons je pensioenpremie duurzaam belegd, kun je gunstig geld lenen voor energiebesparende maatregelen in je huis en ben je beter verzekerd tegen overstromingen. 

Zo doen wij

In ons dagelijkse werk sta jij als klant centraal. Want je hebt alleen iets aan een verzekering of bankproduct als die perfect aansluit op jouw behoeften. Daarom werken wij graag volgens een aantal richtlijnen. 

  • We bieden alleen verzekeringen aan via onafhankelijke adviseurs toon
  • We gebruiken eenvoudige taal toon
  • We geven eerlijke voorlichting toon
  • We zorgen voor snelle, zorgvuldige dienstverlening en goede bereikbaarheid toon
  • We houden jouw tevredenheid in de gaten toon
  • We streven altijd naar kwaliteit toon
Zo gaan wij om met jouw klacht

Heb je een klacht? Dan horen wij het graag. Wij leren en verbeteren namelijk doorlopend op basis van reacties van klanten. Lees meer over het doorgeven van een klacht en hoe wij hiermee omgaan.

Contact
Toon bezoekadres in Google maps
Bezoekadres

Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

Postadres

Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Meer a.s.r.
Onze andere merken