Home Over a.s.r.

Over a.s.r.

a.s.r. doet het

Sinds wij in 1720 onze allereerste verzekering verkochten, helpen wij mensen in Nederland. Met schade die ze oplopen. Maar ook als ze een inkomen nodig hebben of als er iets gebeurt met hun gezondheid. 

Al zijn we een groot, beursgenoteerd bedrijf, bij ons gaat het niet alleen om winst. Als verzekeraar doen we er alles aan om mensen te verzekeren op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Dat is wat ons drijft. 

Daarbij zijn de keuzes die we maken belangrijk. We doen geen investeringen in nucleaire energie en de wapenindustrie, wel in groene energie en sociale ondernemingen. Ook helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en stimuleren we via a.s.r. foundation medewerkers zich naast hun werk in te zetten voor de maatschappij. En zetten we enkele jaren geleden geen nieuw pand neer, maar kozen we voor duurzaam renoveren. 

En natuurlijk kiezen we ervoor met onze producten bij te dragen aan het oplossen van vraagstukken in de samenleving. Bijvoorbeeld met de Startershypotheek, de Verduurzamingshypotheek, de Doorgaan­verzekering voor ondernemers en werkgevers en a.s.r. Vitality voor een fitter Nederland. 

Zo willen we Nederland verzekeren van een goede toekomst. Voor de huidige generatie en voor de generaties na ons. Voor de planeet en voor de mensen persoonlijk. Dit is de tijd van doen. a.s.r. doet het.

 

Dit is de tijd van doen

Er zijn steeds meer mensen die iets doen. Mensen die zich bewust zijn dat hun keuzes invloed hebben. Ook bij a.s.r. vinden we niet alleen dat het soms anders kan, we doen het ook. Zo wordt bij ons je pensioenpremie duurzaam belegd, kun je gunstig geld lenen voor energiebesparende maatregelen in je huis en ben je beter verzekerd tegen overstromingen. 

Zo werken wij

In ons dagelijkse werk sta jij als klant centraal. Want je hebt alleen iets aan een verzekering of bankproduct als die perfect aansluit op jouw behoeften. Daarom werken wij graag volgens een aantal richtlijnen. 

  • We bieden alleen verzekeringen aan via onafhankelijke adviseurs toon
  • We gebruiken eenvoudige taal toon
  • We geven eerlijke voorlichting toon
  • We zorgen voor snelle, zorgvuldige dienstverlening en goede bereikbaarheid toon
  • We houden jouw tevredenheid in de gaten toon
  • We streven altijd naar kwaliteit toon
Zo gaan wij om met jouw klacht

Heb je een klacht? Dan horen wij het graag. Wij leren en verbeteren namelijk doorlopend op basis van reacties van klanten. Lees meer over het doorgeven van een klacht en hoe wij hiermee omgaan.

Contact
Toon bezoekadres in Google maps
Bezoekadres

Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht

Postadres

Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Meer a.s.r.
Onze andere merken