Home Zakelijk Alles over ondernemerschap

Ondernemer zijn biedt veel voordelen, zoals meer vrijheid in je werk en je eigen keuzes maken. Maar als ondernemer heb je ook een stevige basis nodig om het financieel vol te houden. We nemen je mee in wat er komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf, hoe succesvol ondernemen eruit ziet en hoe je jezelf en jouw onderneming (financieel) gezond houdt.

Wat is jouw situatie?
Whitepaper starten met ondernemen: een stappenplan

Een eigen onderneming starten: droom jij er ook van? Misschien weet jij al precies hoe je het gaat aanpakken of ben je juist nog aan het onderzoeken of het starten van een eigen bedrijf iets voor je is. Wij hebben alle stappen die je doorloopt wanneer je start met ondernemen op een rijtje gezet. Zo lees je in 10 stappen hoe je een eigen bedrijf start.

Klanten werven anno nu 

Om een succesvolle onderneming te runnen, heb je natuurlijk wel klanten nodig. Maar hoe werf je die klanten? Dat is natuurlijk per branche en per bedrijf verschillend. Wat altijd belangrijk is: verplaats je in je doelgroep. Waar vind je jouw klant en hoe kom je op een positieve manier in het vizier? Wij geven je hier een paar tips hoe je klanten kunt werven zonder veel budget en inspanning.  

Misschien interessant voor jou

We helpen je graag