Home Zakelijk Voor ondernemers

Als ondernemer wil je niet voor verrassingen komen te staan. Wij helpen je daarom om bedrijfsrisico’s nu én in de toekomst zoveel mogelijk af te dekken. Of je nu een ondernemer met geen, veel of weinig personeel bent, wij helpen je om vitaal te blijven ondernemen.

Producten & diensten voor ondernemers
Alles over ondernemerschap

Voor jezelf beginnen als ondernemer biedt veel voordelen, zoals meer vrijheid in je werk en je eigen keuzes maken. Maar als ondernemer heb je ook een stevige basis nodig om het financieel vol te houden. Lees meer over wat er komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf.

Lees meer over ondernemerschap >

Welke transportverzekering kies jij?

Veel ondernemers denken bij transport aan vervoer met vrachtauto’s of containerschepen. Als tijdens dat transport iets misgaat, kunnen je goederen flink beschadigen. Maar wist je dat diefstal van bouwmateriaal uit je bedrijfsauto of verlies van goederen die iemand anders voor je vervoert ook kan zorgen voor behoorlijke schade? Laat je daarom goed adviseren en kies de transportverzekering die bij je past.

Alles over de AOV

Als ondernemer denk je na over je toekomst. Heb je een vangnet als je arbeidsongeschikt raakt en heb je wel een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) nodig? Met een AOV ben je verzekerd van inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als ondernemer moet je zelf voor inkomen zorgen wanneer je niet kunt werken door ziekte of na een ongeval. Een AOV afsluiten doe je niet zomaar even tussendoor. Sterker nog, er komt heel wat bij kijken. Lees hier alles wat je wilt weten over de arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Daarom kiezen ondernemers voor a.s.r.

Bekijk ook ons aanbod voor zzp'ers en werkgevers.

Misschien ook interessant voor jou

Wij helpen je graag
Voor ondernemers