De voordelen voor ondernemers op de lange termijn

Als ondernemer of zzp’er moet je behoorlijk wat ballen in de lucht houden. Dat is niet altijd even makkelijk. Zeker als je gezondheidsklachten krijgt of het werk soms teveel wordt. Dan is het fijn als je iemand hebt om mee te praten, een luisterend oor. Daarvoor is de ondernemerscoach: met hem of haar kun je tijdens een coachingsgesprek alles bespreken, over gezondheid, werk en privé.

Wat is een ondernemerscoach?

De ondernemerscoach helpt je met vragen over hoe jij je werk, onderneming, gezin en je gezondheid goed blijft combineren. En bij (beginnende) klachten, of wanneer het werk soms teveel wordt, denkt een coach mee in hoeverre je voor jezelf de balans houdt en (verdere) klachten voorkomt.

Ook helpt hij met alle praktische vragen die daarbij komen kijken; zoals hoe jij je bedrijf in de lucht houdt als je wat minder wilt werken, welke opties er zijn voor vervanging en hoe je dit met opdrachtgevers regelt. Kortom, tips en tricks om gezond te ondernemen met oog voor je zakelijke belangen.

De voordelen van een coachingsgesprek
Alleen maar doorgaan met werken en je klachten negeren is schadelijk voor je mentale en/of fysieke gezondheid. Als je het even niet meer zit zitten of gewoon iemand nodig hebt om mee te sparren, is daar de ondernemerscoach.
Zo’n coachingsgesprek heeft de volgende voordelen op de lange termijn:
  • Je vindt weer balans in je gezondheid of werk-privé, waardoor je weer gemotiveerd aan het werk gaat.
  • Gezondheidsklachten worden op tijd gesignaleerd waardoor de klachten niet uitlopen tot problemen.
  • De ondernemerscoach denkt mee welke stappen je kunt zetten om evenwicht te vinden, waardoor je houvast hebt om echt verandering aan te brengen.
Een coachingsgesprek via Zorg voor Ondernemers

Ondernemers maken één keer per jaar kosteloos gebruik van een coachingsgesprek. Dit kan via onze nieuwe zorgverzekering: Zorg voor Ondernemers, een speciale naturapolis voor zelfstandigen.

Net als bij onze AOV, en in tegenstelling tot andere zorgverzekeringen, biedt deze basisverzekering extra diensten aan die je helpen om gezond te blijven en snel weer te herstellen, wanneer dat nodig is.

Geen AOV, wél zorg voor ondernemers.

Met deze nieuwe zorgverzekering krijg je korting op je zorgpremie én maak je gebruik van onze ondernemersmodule. Hierin bieden we verschillende diensten aan.

Naast de health check krijg je bij Zorg voor Ondernemers ook:
  • wachtlijstbemiddeling zodat je snel de juiste zorg krijgt;
  • een health check om je gezondheid in kaart te brengen;
  • een vergoeding tot 500 euro voor mentale gezondheid;
  • gezinsongevallendekking tot 5.000 euro.
Wij helpen je graag