Als ondernemer streef je naar een succesvol bedrijf. Om succesvol te zijn en te blijven, is het van groot belang om te innoveren, je aan te passen en mee te bewegen met de markt en klant. Een succesvol bedrijf oprichten en runnen gaat met vallen en opstaan. Daarom is kennis opdoen over hoe je flexibel en wendbaar blijft, naast het hebben van een visie en een gedegen strategie, misschien wel het belangrijkste. Tegenslagen? Veranderingen in de markt? Een mislukte levering? Als ondernemer is het jouw taak om zaken aan te pakken en door te gaan. Maar hoe doe je dat? In dit whitepaper bespreken we hoe je kunt meebewegen met veranderingen en geven we tips, tricks en handvatten om te ondernemen met succes.


Al eens aan een AOV gedacht? 

Bij het ondernemerschap komt veel verantwoordelijkheid kijken. Je eigen baas zijn, zelf bepalen wanneer je werkt en voor wie. Dat klinkt als een ideale situatie. Maar wat als je uitvalt? Hoe zorg jij dan voor een inkomen? Heb je al eens stilgestaan bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)?

Een AOV vervangt je inkomsten als je arbeidsongeschikt raakt. Onze AOV's doen meer dan dat, want dreig je arbeidsongeschikt te worden, dan kun je via a.s.r. hulp krijgen om dit te voorkomen of op hulp rekenen om weer duurzaam aan de slag te gaan. Bereken hier in een minuut wat een AOV in jouw geval zou kosten.

Meer weten over ondernemen?