De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met je mee bewegen?
Kenmerken en tips
Whitepaper ‘Wendbare bedrijven’
Wil je meer weten over wendbare bedrijven? Download dan onze whitepaper. Daarin lees je wat wendbare bedrijven zijn en hoe je wendbaarheid en veerkracht binnen je bedrijf kunt organiseren.
De verzuimverzekering die je ontzorgt

Je gaat er meestal niet van uit. Maar het kan ook jou overkomen. Eén van je medewerkers wordt ziek en het gaat langer duren dan je gehoopt had. Hoe regel je dat je bedrijf wel gewoon doordraait? Ook dat is wendbaarheid. En daar kunnen wij je bij helpen. Met onze MKB Verzuim-ontzorgverzekering.

Kies je voor de MKB Verzuim-ontzorgverzekering van De Amersfoortse, dan kun je altijd een beroep doen op de ontzorgmanager. De ontzorgmanager begeleidt jou en je werknemer gedurende het gehele proces van arbeidsongeschiktheid. Hij neemt je veel werk uit handen, zodat jij je handen vrij hebt voor je bedrijf.

Meer weten? Bekijk de informatiepagina over onze MKB Verzuim-ontzorgverzekering.

Wij helpen je graag