Balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar in tijden van continue prikkels, aanbod en verleidingen kan dat best een uitdaging zijn. Want iedereen staat eigenlijk altijd ‘aan’. Als werkgever heb je invloed op het beperken van de stress en het voorkomen van verzuim bij je medewerkers. Zorg als werkgever voor balans op de werkvloer. Hoe? Met mindful werkgeverschap. Op deze pagina lees je er meer over.

5 tips voor mindful werkgeverschap

Wat is mindful werkgeverschap en hoe kun je het toepassen? Lees onze tips.

Vraag onze whitepaper aan
Als iemand uit balans raakt spelen er vaak verschillende factoren een rol, maar als werkgever heb je hier zeker een rol in en kun je proberen om je medewerkers hier tegen te beschermen. Met mindful werkgeverschap bijvoorbeeld! Vraag onze whitepaper aan.

Een te hoge werkdruk en werkstress in je bedrijf kunnen allerlei vervelende gevolgen hebben zoals uitval onder je medewerkers. Op de lange termijn kost je dat een hoop geld, energie en narigheid. Mindful werkgeverschap kan een mogelijkheid zijn om uitval te voorkomen en je verzuim te verlagen. Benieuwd hoeveel verzuim jouw bedrijf kost? Bereken het hier!

Wij helpen je graag