Podcasts over verzuim en inkomen

In onze podcasts praten we met verschillende experts die je meenemen in hoe je verzuim onder jouw medewerkers het beste kunt voorkomen.

#3 Herkennen van psychische klachten op de werkvloer

In onze podcast gaat Kirsten Gerritsen (Specialist diensten bij a.s.r.) in gesprek met Annet Vollebregt (Bedrijfsarts bij Zorg van de Zaak) en Isabelle de Ridder (psycholoog bij QS gezondheids­management). In deze podcast vertellen zij over het voorkomen en behandelen van psychische klachten bij werknemers en krijg je tips over hoe je signalen van psychisch verzuim bij je werknemers kan herkennen.

Bekijk de opname van deze podcast op Youtube

#2 - Blijf in het spel met Mark Tuitert

Mark Tuitert geeft handige tips over hoe jij en je medewerkers in het spel blijven. Kirsten Gerritsen en Thessa Koopmann vertellen over diensten die wij als a.s.r. aanbieden om medewerkers in het spel te houden.

Bekijk de opname van deze podcast op Youtube

#1 - Verzuim voorkomen als werkgever: wat kun je doen?

Als werkgever wil je verzuim in je bedrijf zo laag mogelijk houden. In deze podcast praten experts Kirsten Gerritsen en Thessa Koopmann over het voorkomen van verzuim. Zij vertellen over de belangrijkste oorzaken en geven advies om verzuim in jouw bedrijf te voorkomen.

Luister deze podcast op Youtube