Collectief voordeel voor apothekers

Een collectieve verzekering op maat voor iedereen die aangesloten is bij de Vereniging Zelfstandige Apothekers (VZA), de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP), of de Stichting Bedrijfsfonds Apotheken (SBA). Met hulp aan jou en je werknemer(s). Zoals professionele ondersteuning voor directe en duurzame inzetbaarheid. En is je werknemer arbeidsongeschikt? Dan begeleiden we hem of haar terug naar werk.

Wij kennen jouw sector

✔ Dienstverlening op maat door MKB Vitaal/a.s.r.
    re-integratie
✔ Ook WGA Eigen Risico en WIA-werknemersverzekering mogelijk
✔ Premiekorting op Verzuimverzekering en Ziektewet

Dit is je voordeel

Eén loket voor gezond werken in de apotheek. Branche­loket Apotheken is hét aanspreekpunt voor apothekers en apotheekmedewerkers voor een verzuimverzekering en bij het voorkomen van verzuim, verzuimbegeleiding en re-integratie. Onze collectieve verzekering biedt bescherming. Wij streven naar een zo laag mogelijk verzuim en om bij uitval, werknemers zo snel mogelijk en duurzaam te laten re-integreren.

Samenwerkende partners

Alle apotheken die zijn aangesloten bij het Brancheloket Apotheken hebben een verzuimverzekering bij a.s.r. Het Brancheloket Apotheken is een samenwerkingsverband tussen verschillende partners, die elk een eigen rol hebben. We noemen ze hier kort.

  • a.s.r. re-integratie toon
  • MKB Vitaal toon
  • Werkgeversvereniging Zelfstandige Openbare Apothekers (WZOA) toon
  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) toon
  • Stichting Bedrijfsfonds Apotheken toon
Contact

De casemanager van a.s.r. re-integratie is eerste aanspreekpunt voor werkgevers die vragen hebben over het Brancheloket Apotheken.

Adres
Brancheloket Apotheken
Postbus 2072
3500 HB Utrecht

E-mail: info@brancheloketapotheken.nl

Telefoonnummer (klantenservice): 030 257 2920

Wij helpen je graag