Voorwaarden van de WelThuis hypotheek van a.s.r.

Met de WelThuis hypotheek van a.s.r. leen je onder aantrekkelijke voorwaarden geld voor de aankoop van je huis. Je kiest zelf hoe lang je de rente vastzet en hoe je lening terugbetaalt. De WelThuis hypotheek sluit je altijd samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur af. Dan weet je zeker dat je hypotheek bij jouw situatie en wensen past.

  • Bij terugbetaling kan je rente automatisch zakken
  • Meestal geen taxatierapport nodig
  • Offerte en voorwaarden in gewone mensentaal
Actuele hypotheekrente

Hoe wil je terugbetalen?

Bij de WelThuis hypotheek kun je kiezen uit 4 manieren om de lening terug te betalen. Hieronder zie je hoe deze manieren van elkaar verschillen. Vraag je adviseur wat het beste bij jou past.

 
Annuïtair Lineair
Aflossingsvrij Leven
Hoe zijn je maandlasten opgebouwd? Grafiek AnnuïteitenhypotheekHele looptijd dezelfde bruto maandlasten? Ja Nee, deze daalt Ja Ja
Wanneer betaal je terug Je betaalt de hele looptijd elke maand een deel van de lening terug
Je betaalt de hele looptijd elke maand hetzelfde bedrag terug Je betaalt de hele lening terug bij verkoop van de woning Op einddatum betaal je de lening terug met de opbrengst van je levensverzekering
Is de lening op de einddatum zeker 100% afgelost?   Ja Ja Nee, je regelt zelf de aflossing Nee, dit hangt af van je levensverzekering.
Mogen starters de rente aftrekken?  Ja Ja Nee, rente is niet aftrekbaar voor starters Nee, rente is niet aftrekbaar voor starters

Voor starters hebben we de WelThuis Startershypotheek. Deze werkt als een annuïtaire hypotheek, maar dan met een extra lange looptijd tot 40 jaar. 

Afsluiten via een onafhankelijk adviseur

Hanenberg - een verzekering van a.s.r. sluit je af bij een onafhankelijk adviseur

Afsluiten via een onafhankelijk adviseur

Je wilt de hypotheek die het beste bij jou past. De WelThuis hypotheek kun je alleen afsluiten via een onafhankelijke adviseur. Die kijkt naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Past een andere hypotheek toch beter bij jou? Dan is dat ook goed. Wist je dat het eerste gesprek vaak gratis is?

Dit wil je weten over de WelThuis hypotheek
  • Alle voorwaarden op een rijtje toon
  • Hoeveel eigen geld heb je nodig? toon
  • Meer lenen voor verduurzamen of verbouwen? toon
  • Wat als je de hypotheek even niet kunt betalen? toon
WelThuis hypotheek

Misschien ook interessant voor jou?