Ga naar de hoofdinhoud
Ditzo en Europeesche Verzekeringen zijn nu a.s.r.
Waarom deze keuze?

Al jaren horen Ditzo en Europeesche Verzekeringen bij a.s.r. We werken als één team samen, werken in hetzelfde pand en drinken dezelfde koffie. Maar voor de buitenwereld was dit niet altijd duidelijk. Daarom gaan Ditzo en Europeesche verder onder de naam a.s.r.

De verzekeringen zijn nog hetzelfde

Veel meer dan de naam is er eigenlijk niet veranderd. Met dezelfde verzekeringen, medewerkers en service blijven we als a.s.r. dé verzekeraar waar je op kunt rekenen!

Ik kies zelf van a.s.r.

De verzekeringen die we eerder onder de naam van Ditzo en Europeesche aanboden, vind je terug op de website. Je herkent ze aan het a.s.r.-logo met de toevoeging Ik kies zelf.

  

Header Ditzo
               De verzekeringen van Ik kies zelf van a.s.r. voorheen Ditzo voorheen Europeesche     
Handig om te weten

Nee, de premie en voorwaarden van je verzekering veranderen niet door de naamswijziging. Wel staat er straks een a.s.r.-logo op je polis met de toevoeging ‘ik kies zelf’.

Je premie wordt niet meer afgeschreven door Ditzo of Europeesche, maar door a.s.r.

Je zorgpas

Je huidige Ditzo zorgpas blijft gewoon geldig.

Je polisblad, voorwaarden, IMK (groene kaart) en overige documenten

De documenten van je verzekering waar nu de naam Ditzo of Europeesche op staat, zijn na de naamswijziging gewoon geldig. Wanneer je verzekering een nieuw verzekeringsjaar ingaat of als je iets wijzigt aan je verzekering, ontvang je van ons nieuwe documenten met de naam Ik kies zelf van a.s.r. erop. 

Nee, alle voordelen van het Ditzo Voordeelpakket blijven gelden. Als je voordeelklant was bij Ditzo, dan blijf je dat ook bij Ik kies zelf van a.s.r. Je profiteert dus nog steeds van dezelfde voordelen, zoals jaarlijks geld terug op je verzekeringen. Het enige dat verandert is de naam. Het voordeelpakket heet nu: Voordeelpakket Ik kies zelf van a.s.r.

Je kunt ons bereiken via chat, WhatsApp en telefoon. Je vindt alle contactmogelijkheden op onze Service & Contactpagina’s:

Een schade, diefstal of annulering is altijd vervelend. Je kunt deze bij ons melden via WhatsApp 06 51 67 77 01 en telefoon (030) 699 79 30. Op onze speciale pagina voor schade melden vind je alle informatie, contactmogelijkheden en documenten.

Behalve de naam verandert de persoonlijke online omgeving voor je verzekering niet. Je inloggegevens blijven hetzelfde. Je kunt hier o.a. je verzekering inzien, een wijziging doorgeven en voor de zorgverzekering de stand van je eigen risico bekijken en een declaratie indienen.

Behalve de naam verandert er niets aan de huidige apps die je voor je verzekering gebruikt.

  • De Ditzo Zorg app heet voortaan de Ik kies zelf van a.s.r. Zorg app. Bij het openen van app wordt gevraagd om de app te updaten naar de Ik kies zelf van a.s.r.-versie. Je wordt automatisch naar de appstore geleid.
  • De Europeesche Hulp op Zak app heet voortaan Hulp op reis van a.s.r. De app zal automatisch updaten naar de nieuwe versie. Daarnaast kun je de app nu voor al je reisverzekeringen van a.s.r. gebruiken.

Maak je nog geen gebruik van de apps? Download ze snel:

Ik kies zelf van a.s.r. Zorg app
Hulp op reis van a.s.r.
De duurzame keuzes van a.s.r.

Bij a.s.r. maken we duurzame keuzes en behoren we op dat gebied tot de 10% best presterende verzekeraars wereldwijd. Ook staan we al jaren op nummer 1 bij de Eerlijke Verzekeringswijzer. We vragen ons bij alle beslissingen af of het geen negatieve gevolgen heeft voor het klimaat en investeren actief in de toekomst. Dat proberen we op een zo transparant mogelijke manier te doen. In ons beleggingsbeleid sluiten we bedrijven uit in de wapen-, tabak- en gokindustrie en beleggen wel in bedrijven die actief willen bijdragen aan een beter klimaat. Ook verzekeren we duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, bieden we duurzaam schadeherstel en dragen we bij aan de duurzame inzetbaarheid van (werkend) Nederland. Iedereen kan iets doen voor het klimaat. Door je huis te verduurzamen, meer plantaardig te eten of vaker het OV te nemen. En ook door te kiezen voor een verzekeraar die duurzame keuzes maakt.

 

10x duurzaam bij a.s.r. Herstellen is altijd mooier dan vervangen Goed bezig! Aan de slag met gezonde gewoontes