Home wat te doen bij betalingsachterstand

Betalingsachterstand bij a.s.r.

Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld door een daling van je inkomsten of een scheiding je premie of hypotheeklasten (tijdelijk) niet kunt betalen. Is dit het geval, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing zoals een betalingsregeling. Zo houd je grip op je financiële situatie en voorkom je dat je betalingsachterstand verder oploopt.

Let op: Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om samen een oplossing te vinden. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op, dan zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Ik kan de premie van mijn levensverzekering niet betalen
Ik kan de premie van mijn schadeverzekering niet betalen
Ik kan mijn hypotheek niet betalen
Ik kan mijn huur niet betalen
Betalingsachterstand op je zorgverzekering
Ethisch manifest: zo min mogelijk betalingsproblemen bij onze klanten

We willen er zoveel mogelijk aan doen dat onze klanten kunnen betalen. Op een manier waarop ze niet nog meer geldproblemen krijgen. Want iedereen heeft weleens een periode dat het financieel even tegen zit. Daarom heeft a.s.r. het ethisch manifest van de landelijke coalitie Van Schulden naar Kansen ondertekend. In dit manifest staat beschreven hoe we op een verantwoorde en respectvolle manier mensen willen helpen hun premie en hypotheeklasten te betalen wanneer het financieel even moeilijk gaat.