Ga naar de hoofdinhoud
Ruime basisdekking inclusief schade aan bagage Geneeskundige kosten standaard meeverzekerd Al vanaf € 3,19 per maand
Doorlopende reisverzekering Ik kies zelf van a.s.r. 
Doorlopende reisverzekering Ik kies zelf van a.s.r.

Met onze doorlopende reisverzekering ben je goed verzekerd én draagt een deel van je premie bij aan een betere wereld.

Voordeelpakket Ik kies zelf van a.s.r. Het zal je maar overkomen. Eindelijk aangekomen op de vakantiebestemming waar je zo lang naar hebt uitgekeken, blijkt dat je koffer zoekgeraakt of beschadigd is. Weet jij wat je moet doen? Hulp op reis Schade melden Bereken je premie Mijn verzekering inzien en wijzigen WhatsApp: 06 516 777 01 Livechat Bel onze alarmcentrale (030) 699 0708 Meer contactmogelijkheden Schadeafhandeling Hoe beoordelen wij een aanvraag? Polisvoorwaarden Verzekeringskaarten Documenten
Ongevallen

Met de aanvullende dekking ongevallen ben je verzekerd voor overlijden of als je blijvend invalide raakt door een ongeval tijdens de reis. De uitkering bedraagt € 25.000 bij overlijden en maximaal € 75.000 bij blijvende invaliditeit.

Sporten en Wintersport

Ben je van plan om een sport uit te oefenen tijdens je vakantie, zoals bergsport of watersport met een meer dan normaal risico?

We vergoeden de schade die ontstaat tijdens de beoefening van:

 • Bergsport (sport op wegen of terreinen die alleen door ervaren bergsporters of onder leiding van ervaren bergsporters begaanbaar zijn)
 • Wintersport
 • Luchtsport (elke sport in de lucht, zoals parachutespringen, bungeejumpen, ballonvaren, zweefvliegen, parapente, sport-, ultralight- en microlightvliegen)
 • Watersport met een meer dan normaal risico (zoals rafting, canyoning, flottage, hydrospeed, skyboot, wildwaterkanoën en wedstrijdzeilen op zee)
 • Overige sporten met een meer dan normaal risico (zoals vechtsporten, rugby, wielerwedstrijden en snelheidswedstijden op of met een paard)

We vergoeden dan ook schade aan bergsport-, luchtsport-, watersport- en wintersportartikelen.

Hulp en voervoermiddel

Je bent verzekerd voor hulp als de bestuurder van het vervoermiddel waarmee je de reis maakt uitvalt in het buitenland. Je bent verzekerd voor de huur van een vervangend vervoermiddel en de extra vervoers- en verblijfskosten die je moet maken. Of een vergoeding voor het vervoer van het vervoermiddel en de bagage naar de woonplaats in Nederland. Wanneer je hulp nodig hebt, is het belangrijk om vooraf contact op te nemen met de Ik kies zelf van a.s.r. alarmcentrale.

Valt het vervoermiddel waarmee je de reis maakt onvoorzien en onverwacht uit? Dan krijg je hulpverlening of een vergoeding voor het vervoer van het vervoermiddel naar de woonplaats in Nederland. Dit geldt alleen als het vervoermiddel niet binnen 2 werkdagen kan worden gemaakt en als de vervoerskosten niet hoger zijn dan de waarde van het vervoermiddel op dat moment.

Annulering

Met de annuleringsdekking ben je verzekerd door schade die je oploopt door:

 • Het annuleren of uitstellen van je reis
 • Het voortijdig terugkeren van je reis
 • Met vertraging aankomen op je eindbestemming
 • Ziekenhuisopname tijdens je reis

Je kiest zelf het verzekerde bedrag voor de annuleringsdekking:

 • €750 per persoon per reis
 • €1.500 per persoon per reis
 • €3.000 per persoon per reis

Let op: De annuleringsdekking moet binnen 7 dagen na het boeken van je reis, afgesloten zijn. Anders heb je in geval van annulering voor die betreffende reis geen recht op een vergoeding