De uitvaartverzekering van Ardanta

De Ardanta Uitvaartverzekering geeft rust. En afspraak is afspraak. Dus: bij Ardanta geen verrassingen. Wél de zekerheid van een gegarandeerde uitkering. Voor een uitvaart precies zoals jij die wil. En verandert er iets in je wensen? Dan kun je de uitvaartverzekering bij Ardanta altijd aanpassen. Ardanta is een onderdeel van a.s.r.

  • Je kunt de uitvaartverzorger kiezen die jij wilt. 
  • Je bepaalt hoe lang je premie betaalt.
  • Het verzekerd bedrag stijgt automatisch mee met de kosten. Je kunt dit altijd stopzetten en ook weer aanzetten.
  • Jij bepaalt aan wie wordt uitgekeerd: jouw begunstigden of de uitvaartverzorger.
  • Kinderen tot 21 jaar zijn meeverzekerd tot maximaal het hoogst verzekerde bedrag van de ouder.
Hoe hoog is je premie?

Wil je weten hoeveel een uitvaartverzekering je zou kosten? Bereken dan eenvoudig je premie op de website van Ardanta. Of bereken de kosten van een uitvaart aan de hand van jouw wensen.

Verzekeringskaart Ardanta uitvaartverzekering

Met een verzekeringskaart zie je wat wel en niet verzekerd is als je onze verzekering afsluit. Hierin staan bijvoorbeeld onze polisvoorwaarden. Je kunt onze verzekeringskaart ook goed vergelijken met de verzekeringskaart van andere verzekeraars in Nederland.

Bekijk de verzekeringskaart

ic verzekeringskaart Uitvaartverzekering
Persoonlijk advies nodig?

Je kunt op drie verschillende manieren advies krijgen over een nieuwe of bestaande uitvaartverzekering. Bekijk hieronder welke manier voor jou het beste is.

Telefonisch advies

Je kunt zelf een belafspraak maken in onze online agenda. Kies het juiste moment, laat je gegevens achter en wij bellen je op het tijdstip dat jou uitkomt.

Adviseur aan huis

Wil je advies van Ardanta? En wil je dit liever in alle rust thuis krijgen? Onze adviseurs vertellen je graag wat je rond overlijden vooraf nog meer kunt regelen. En wat nog even kan wachten.

Onafhankelijke adviseur
Welke verzekeraar past het beste bij jou? Neem hiervoor contact op met een onafhankelijke verzekeringsadviseur. 
Verzekeringen die misschien ook bij je passen