Altijd en overal bereikbaar blijven. Met de keuzedekking Mobiele elektronica zijn mobiele apparaten in je gezin verzekerd tegen vallen en stoten binnen en buiten je woonhuis in Nederland.

  • Geen maximum aan het aantal apparaten of het verzekerde bedrag
  • Geen eigen risico bij schade
  • Dagwaarde vergoed bij schade
Wat kost de keuzedekking Mobiele elektronica?

Je hebt al een Mobiele elektronica dekking voor €9,68 per maand (incl. assurantiebelasting, excl. pakketkorting). Met deze keuzedekking zijn mobiele apparaten in je gezin verzekerd tegen vallen en stoten. Ook buiten je woning (binnen Nederland). 

Wat is mobiele elektronica?

Onder mobiele elektronica verstaan wij onder andere smartphones, tablets, laptops, koptelefoons, mobiele navigatie, smartwatches, mobiele spelcomputers en medische hulpmiddelen. 

Wat is er verzekerd in de mobiele elektronica dekking?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Val-, stoot- en waterschade is meeverzekerd binnen de mobiele elektronica dekking. Zowel binnen als buiten het eigen huis. Schade geef je door via de Mijn a.s.r. omgeving of aan je adviseur.

Op reis buiten Nederland

Ontstaat er schade aan je mobiele elektronica tijdens je vakantie in het buitenland? Dan valt de schade onder je Doorlopende Reisverzekering.

Schade aan de mobiele apparatuur van een ander

Is de schade aan de mobiele apparatuur van iemand uit het eigen gezin? Dan valt dit binnen de keuzedekking Mobiele elektronica. Schade aan de mobiele apparatuur van een ander buiten het gezin valt onder de Aansprakelijkheidsverzekering.

Mobiele elektronica eenvoudig afsluiten

Je kunt de Mobiele elektronica dekking eenvoudig afsluiten bij je Inboedelverzekering door contact op te nemen met je adviseur. Geef aan wanneer je de dekking in wilt laten gaan. Je adviseur regelt het verder allemaal.