Home Vitality Activity trackers & fitness apps

Activity trackers & fitness apps

Je verdient Vitality Punten door te bewegen. Deze beweging meten wij doordat je een activity tracker via een fitness app, of alleen een fitness app koppelt aan de a.s.r. Vitality app. Op deze pagina vind je een overzicht van trackers & apps die je kunt gebruiken. We leggen je uit hoe je deze koppelt en synchroniseert voor Vitality Punten.

Welke apps en activity trackers werken?

Wij meten beweging aan de hand van stappen en hartslag. In het overzicht hieronder zie je per activity tracker & app of stappen, hartslag, of beiden worden gemeten voor Vitality Punten. Stappen worden dagelijks automatisch gemeten en opgeteld. Voor hartslag moet je een training aanzetten met je app of activity tracker.

Als je op de activity tracker klikt, zie je een uitleg over hoe je deze koppelt met de a.s.r. Vitality app en hoe je de data synchroniseert om Vitality Punten te verdienen.

Heb je geen activity tracker? Je kunt via a.s.r. Vitality een Fitbit of Apple Watch kopen en elke maand een deel van het aankoopbedrag terugverdienen.

Fitness app Activity tracker Stappen voor Vitality Punten Hartslag voor Vitality Punten Besturingssysteem 
Apple Gezondheid Apple Watch Ja Ja iOS
Fitbit Fitbit Ja Ja iOS & Android 
Garmin Connect Garmin Ja Ja iOS & Android
Google Fit Geen Ja Nee Android
Withings Health Mate Withings Ja Nee iOS & Android
Polar Flow Polar Ja Ja iOS & Android
Samsung Health Samsung Ja Ja Android
Strava Meerdere Nee Ja iOS & Android 
Suunto Suunto Ja Ja iOS & Android

Let op: Voor apps en activity trackers die niet in het overzicht staan, worden door a.s.r. Vitality geen punten toegekend. Dit geldt ook als er andere combinaties worden gemaakt tussen de app en activity tracker. 

Zo koppel je een activity tracker
  • Apple Gezondheid toon
  • Apple Watch toon
  • Fitbit toon
  • Garmin  toon
  • Google Fit toon
  • Withings toon
  • Polar toon
  • Samsung Health toon
  • Strava toon
  • Suunto toon
Mijn app of tracker werkt niet

Wij streven ernaar om zo veel mogelijk activity trackers en apps te kunnen synchroniseren. De reden dat sommigen nu nog niet (optimaal) werken, is dat deze data leveren waarvan wij niet kunnen controleren of ze handmatig zijn ingevoerd of aangepast. Wij werken hard aan een oplossing, zodat we dit overzicht kunnen uitbreiden.

Vragen?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook met ons chatten. Ons Service Team zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.